Nog Effe boeken?

nog ff boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Nog Effe boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Nog Effe

En dan nu, Nog effe de feest-act.

Na het ‘Geen WK 2018’ succes , ‘Elk nadeel heb zijn voordeel’, de ludieke zomersingle en videoclip van Nog effe, kon het natuurlijk niet uitblijven. Want feestmuziek stroomt door de aderen van de heren. Dat feest is stevig ingezet met “Feest in de tent” en heeft een mooi gevolg gekregen met “Wat ik ook doet”

En omdat een feetje bouwen nou eenmaal in het bloed zit heeft Nog effe een spetterende feestact gemaakt waar zij de zalen en het publiek volledig mee op de benen en door het dak laten gaan. Nog effe feestact knalt vol gas door. Bekende (feest)klassiekers worden in hoog tempo afgewisseld met eigen werk. Zowel jong als oud kan zich bij Nog effe prima vermaken.

Over oud gesproken; dit is een band met uiteenlopende leeftijden tot wel 76 jaar! Vandaar de naam: Nog effe… Maar dat neemt niet weg dat de heren het rustig aan doen. In tegendeel, met de feestact gaan zij er vol tegen aan. Hossen en meedoen is verplicht!

De heren hebben een flinke muziekgeschiedenis achter zich: de één meer als bühne- of, studiomuzikant, de ander weer wat meer als componist/schrijver.

Al sedert meerdere jaren spelen Rob, Gerard en Sascha samen. Aanvankelijk begonnen ze als een akoestisch Golden Oldies ensemble. Maar na mate de tijd verstreek, bleek dat ze hun muziek steeds meer naar hun eigen hand zetten. Zo ontstond langzaam de herkenbare en vrolijke Nog effe -sound.

Boekingen Nog Effe

Na de kerstsingle ‘Altijd weer Kerst’ en de single ‘Bartje de Bakker’ werd ‘Elk Nadeel heeft z’n Voordeel’ uitgebracht met de bijbehorende videoclip. Deze ludieke single en clip is velen dan ook niet ontgaan heeft radio en TV airplay genoten! Ook de hierna uitgebrachte single ‘Toedeloe’ is weer zo’n typische Nog effe song met een heerlijke videoclip. De carnavalskraker “de as van Ome Arie”, “Feest in de tent”en “Wat ik ook doet” heeft de band langs verschillende podia en radiostations gebracht. En het zal, als het aan Nog effe ligt, nog lang feest blijven!

Nog effe is:

Rob van Zolingen: gitaar, backing vocals.

Gerard van der Post, leadzang en andere onzin.

Sascha Hartmann, Beats, Duitse vocals en backing vocals.

Kom in de stemming

Nog Effe boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Nog Effe bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Nog Effe, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Nog Effe in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Nog Effe boeken

Wilt u Nog Effe boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Nog Effe wilt inhuren.

Nog Effe boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!