Poppentheater Muzemuis boeken?

poppentheater muzemuis boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 25 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Poppentheater Muzemuis boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Poppentheater Muzemuis

Sinds 2005 zijn wij de trotse bezitter van deze prachtige Poppenkast. Hiervoor werd er 35 jaar lang poppenkast gespeeld in deze poppenkast door de familie Hildebrand. Geheel in Anton Pieck stijl beschilderd heeft deze Mega Poppenkast de indrukwekkende afmetingen van 3,5 meter hoog en 4,5 meter breed.

Met deze afmetingen is het de grootste poppenkast van Europa. De schitterende poppenkast poppen met hun betoverende uitstraling zijn gedurende 4 x 25 minuten te bewonderen. Het uitstekende geluid, stoeltjes, de sublieme poppenkast en onze poppenspeler vertegenwoordigen het summum op het gebied van poppenkasten.

Boekingen Poppentheater Muzemuis

Wanneer je een echte publiekstrekker zoekt voor jouw evenement zoals winkelcentra, brederieën, jaarmarkten en ook nog eens de kinderen wil entertainen, dan is de Poppentheater Muzemuis daar prima voor inzetbaar.

Let alleen wel op de afmetingen, deze poppenkast kan over het algemeen alleen op buitenevenementen geplaatst worden.

Specificaties Poppentheater Muzemuis

  • Afmetingen ingeklapt: 2.25m x 4.30m x 2.30m (hxbxd);
  • Afmetingen uitgeklapt: 3.5m x 4.5m x 2.3m (hxbxd);
  • Benodigde stroom: 1 x 220 volt / 16 ampère;
  • Begeleiding: 1 persoon;
  • Inclusief: 6 bankjes waar ca. 40 kinderen op kunnen zitten.

Poppentheater Muzemuis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Poppentheater Muzemuis bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Poppentheater Muzemuis, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Poppentheater Muzemuis in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Poppentheater Muzemuis boeken

Wilt u Poppentheater Muzemuis boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Poppentheater Muzemuis wilt inhuren.

Poppentheater Muzemuis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!