Q-Trix boeken?

q trix boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Q-Trix boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Q-Trix

Q-Trix Close Up
Johan Janssen met close-up magie en trix op de vierkante centimeter. Hij houdt van magie, variété, vuur én zijn publiek. Door zijn jarenlange ervaring met de oude magie én met de nieuwste ontdekkingen is Johan in staat moderne toverkunst te laten ontstaan. Op subtiele wijze weet deze meester in de magie, opvallend en toch bescheiden, de toeschouwer recht onder zijn neus te verbazen, te verwonderen en in een wereld vol verrassing mee te nemen.

Hassan, De Wonderverkoopman
Hij probeert zijn bizarre waar te slijten op zijn eigen wijze: vliegende tapijten in alle soorten en maten, koperen wonderlampen, handgeknoopte touwen en een passant wat kamelen. Zijn handelskletspraat is ongeëvenaard en het publiek raakt geboeid en betrokken. Deze "oosterse" verschijning lijkt zó uit het oriëntaalse onze wereld in te stappen. De vier elementen zitten in alles verborgen: water (hard nodig in de woestijn!), vuur (de vlammen slaan soms uit zijn koopwaar!), aarde (water verandert in zand waar je bij staat!) en lucht (wie zweeft daar omhoog???)... Hassan levert een complete performance met sproeiende finale! Een voorstleling met magie, humor en prachtige stories.

Boekingen Q-Trix

Johan de Vuurman
Een warmvlammend welkom voor uw gasten met deze vurige verschijning. Met zijn passie voor vuur ontvangt hij uw gasten zowel groots als pakkend en houdt Johan de Vuurman uw gasten een brandend verlangen naar meer voor... Vuurperformances waarbij soms alledaagse voorwerpen spontaan vlamvatten, en vuur niet alleen spektakel maar ook hartverwarmend blijkt te zijn.

Dr. Q's magistrale vlooiencircus (variété, straattheater)
Stap terug in de tijd en neem een kijkje bij het kleinste circus ter wereld, bevolkt door minuscule artiesten: VLOOIEN!!

Klein van stuk, groot in daden! Zie hoe deze kleine kunstenmakers een koets voortrekken, balans zoeken op een loopbal en de weergaloze stunt van de levende kanonskogel vlekkeloos uitvoeren! Tevens kunt u getuige zijn van een dubbele salto op het strakke koord met als grande finale de sprong des doods door een brandende hoepel! En dit allemaal op een speeloppervlakte van nog geen 900 cm2! De alom gerespecteerde vloloog Dr. Q presenteert de voorstelling en doorweeft het spektakel met interessante wetenswaardigheden over de voortdurende training en het bijzondere leven van de artiesten.

Q-Trix boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Q-Trix bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Q-Trix, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Q-Trix in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Q-Trix boeken

Wilt u Q-Trix boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Q-Trix wilt inhuren.

Q-Trix boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!