Rachel Kramer boeken?

rachel kramer boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Rachel Kramer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rachel Kramer

Rachel Kramer is de zangeres die bij het grote publiek bekend is geworden door het tv-programma Starmaker. Ze maakte onderdeel uit van de band K-otic die uit Starmaker is voortgevloeid. Ook kun je haar kennen als finaliste bij het talentenjachtprogramma X-Factor.

In de tussentijd heeft Rachel Kramer niet stil gezeten. Rachel heeft onder andere opgetreden voor "538 voor Warchild", waarbij de organisatie in handen was van Marco Borsato en ze gaf een live optreden op de radio bij SLAM FM.

Boekingen Rachel Kramer

De afgelopen tijd is Rachel Kramer bezig geweest met haar nieuwe album. Ze is samen met de Amerikaanse producer The Nasser en andere internationale producers de studio ingedoken om een internationaal dance album op te nemen. G-Lontra is een jonge veelbelovende bekende DJ producer uit Nederland. Hij werkte onder meer met Lady Gaga, Kelly Rowland, Ray and Renny, Do, Boris, Maar ook met Carice van Houten. Met zijn Featuring met Chelc-D scoorde hij binnen een jaar 2 nummer 1 hits in Nederland met "Give" en "Fill me up". Hij produceert de alom geroemde eindshows van Extrema outdoor, en treedt op in heel de wereld.

Het nieuwe album van Rachel Kramer zal dit jaar uitkomen.

Kom in de stemming

Rachel Kramer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rachel Kramer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rachel Kramer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rachel Kramer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rachel Kramer boeken

Wilt u Rachel Kramer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rachel Kramer wilt inhuren.

Rachel Kramer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!