Razende Reporters boeken?

razende reporter boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Razende Reporters boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Razende Reporters

De razende reporter jaagt op het nieuws. Niets ontsnapt aan zijn aandacht op je feest of evenement. Hij heeft oog voor spannende details en legt het vast; in woord en in beeld. De razende reporter ontvangt je gasten, treedt indien gewenst op als ceremoniemeester en brengt hilariteit met zijn bruisende korte interviews onder je gasten.

Boekingen Razende Reporters

De resultaten van alle gesprekjes en observaties zie je enkele dagen later al in een speciale uitgave van je eigen magazine, geheel gevuld met het laatste nieuws, de laatste roddels, komische onthullingen en boordevol foto's van jouw evenement.

Een geweldige herinnering voor iedereen die erbij was. Vers van de pers!

Hoe gaan de Razende Reporters te werk?

De Razende Reporters komen op je feest en maken leuke kleine, korte interviews met de gasten. Ze maken foto's en zorgen dat hier snel een ondersteunend verhaaltje bij komt. Deze content leveren ze snel aan onze grafisch vormgever en deze maakt hier een leuk magazine van.

Dit kan bijvoorbeeld een roddelblad magazine zijn of een wat meer stijlvolle uitgave. Het magazine moet wel leuk blijven... geen diepgaande, hoogstaande interviews.

Standaard leveren we 8 pagina's (inclusief voor en achterzijde). Op verzoek en bij voldoende tijd kan dit wat uitgebreider. De proefdruk wordt snel aangeleverd en ter correctie aangeboden. Daarna kun je kiezen of het een echt papieren magazine wordt of een digitale uitgave.

Razende Reporters boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Razende Reporters bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Razende Reporters, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Razende Reporters in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Razende Reporters boeken

Wilt u Razende Reporters boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Razende Reporters wilt inhuren.

Razende Reporters boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!