Richard Damen boeken?

Richard-Damen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Richard Damen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Richard Damen

Af en toe komt er een DJ of producer langs die onverwachts het publiek weet te triggeren en verschillende gemoedstoestanden perfect laat samensmelten door zijn gevoel, reactievermogen en sublieme plaatkeuze; de uitzonderlijke Richard Damen is er een van.

Clubs, feesten en festivals

Hij rolde per ongeluk het beroep in, letterlijk opgevoed met muziek die vanuit de kwekerij werd geserveerd. Gedurende zijn carrière heeft Richard opgetreden in clubs, feesten en festivals van groot klasse. De lijst met evenementen waarin hij heeft gespeeld is eindeloos en is een waar kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Hij speelde naast Secret Cinema, Marco Lys, ROOG, Rich Wakley, Luuk van Dijk, Dimitri, The Deepshakerz, Erick Eerdhuizen, Kav Verhouzer en Rich Pinder, om er maar een paar te noemen.

Boekingen Richard Damen

Van Castle Of Love Festival (Kerkrade) tot meerdere uitverkochte evenementen in het Klokgebouw (Eindhoven), via Panama (Amsterdam), Subsonic (Groningen), TivoliVredenburg (Utrecht), Effenaar (Eindhoven), Patronaat (Haarlem), De Graanbeurs (Breda) ), Stadsporthallen (Tilburg) en Beursgebouw (Eindhoven). Ondertussen zijn Paaspop, Brabants Verbond, Insider Festival, Parade Open Air en Jungle Festival enkele van de vele festivals die hij heeft gespeeld.

Richard Damen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Richard Damen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Richard Damen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Richard Damen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Richard Damen boeken

Wilt u Richard Damen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Richard Damen wilt inhuren.

Richard Damen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!