Robbie Rise boeken?

Robbie-Rise-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Robbie Rise boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Robbie Rise

De levenslustige, gezellige en energieke Robbie Rise brengt een internationaal waardig geluid en vibe naar enkele van 's werelds uitgebreide evenementen. Wat in 2008 begon als een leuk project, groeide uit tot een main-stage stem voor evenementen zoals 7th Sunday, Extrema Outdoor, Solar, Starbeach, Versuz, Miami Massive, DayDream Festival en tal van andere toonaangevende festivals en clubs. Door zijn stijl, opwinding en energie samen te voegen met verschillende DJ's, wordt iedereen enthousiast! Deze gastheer / MC doet er alles aan om een onvergetelijke ervaring te creëren, waarbij de belangrijkste factoren allemaal te maken hebben met vieren en genieten van het leven. #KeepOnRising

Ontmoet Robbie Rise

De lyrische vaardigheden en energieke toon van Robbie Rise kunnen elk feest naar een ander niveau tillen. Benieuwd hoe hij het doet?Het begon allemaal in 2008 op een feestje in Eindhoven. Hij beklom het podium bij een populaire club waar 'La Fuente' aan het dj'en was. Hij overtuigde de DJ dat hij in staat zou zijn om een nog meer euforische ervaring voor de bezoekers te creëren; en met succes. Robbie Rise kon eindelijk onthullen wat er altijd was geweest, maar hij had nooit de gelegenheid gehad om te laten zien; zijn uitbundige en boeiende podiumpresentatie. Vanaf dat moment kende hij zijn bestemming. Na deze spannende ervaring ging alles moeiteloos snel. Hij startte een nieuw House-concept (Housetrippers) en deed op het podium steeds meer ervaring op. Hij bleef zijn talent ontwikkelen om menigten op te peppen en was altijd vastbesloten om elk evenement naar een hoger niveau te tillen.

Internationaal talent

De afgelopen jaren is Robbie Rise enorm gegroeid en heeft het een naam voor zichzelf gecreëerd. Een naam die het succes garandeert van elk evenement waarvoor hij werkt. Mensen kenden zijn naam, kwamen hem opzoeken en verspreidden zijn naam in de evenementenwereld, waardoor hij evolueerde tot een internationaal talent; het podium delen met jongens als Avicii, Felix da Housecat, Alesso, Roger Sanchez, Don Diablo, Quintino en Hardwell.

Boekingen Robbie Rise

Als wereldwijde party-activator is Robbie nog steeds continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hij kent alle tips en trucs om de drukte op te pompen en te stimuleren, en gedijt om de perfecte gastheer te zijn voor elke locatie en elk evenement. Hij zal uw locatie ongetwijfeld elke keer in een gekke dansvloer veranderen.

Kom in de stemming

Robbie Rise boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Robbie Rise bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Robbie Rise, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Robbie Rise in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Robbie Rise boeken

Wilt u Robbie Rise boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Robbie Rise wilt inhuren.

Robbie Rise boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!