Robin van Beek boeken?

robin van beek boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Robin van Beek boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Robin van Beek

Al vanaf zijn 10e levensjaar staat Robin op professionele podia. Van 'Die Zauberflöte' van Mozart tot Freddie Mercury's 'Barcelona' en van een bruiloft in een klein dorpje in Friesland tot aan een uitverkocht Ahoy. Eigenlijk kan je zeggen dat hij in de 37 jaar op het podium bijna alles wel heeft gedaan en gezien wat het hart van een artiest vervult met dankbaarheid.

In 2012 begon hij een coachings bedrijf voor vocalisten, www.vocalcenter.nl. Van amateur tot professionals hielp hij met hun stem. Doel: meer halen uit je stem dan je ooit voor mogelijk hield.

Bekende namen wilde les bij hem. Team Ali-B van The Voice of Holland, Brigitte Nijman, Peter Koelwijn, Sandy Kandau, André Hazes Jr., Romy Monteiro, de vocalisten van Armin van Buuren (wereldtours Intense en Embrace), Laura Janssen, Mr. Probz. en ga zo maar door. Het bedrijf is uitgebouwd tot 35 coaches in bijna alle grote steden in Nederland die volgens zijn methodiek en didactiek les geven.

Boekingen Robin van Beek

In november 2018 besloot Robin een lang gedroomd Nederlandstalig album te gaan schrijven. Zijn hoofd vol dromen en zijn hart vol verhalen bracht hem in 4 dagen solitaire opsluiting in Friesland waar hij is gaan graven naar de juiste woorden. "Het Spel" kende zijn vuurdoop na 1 jaar en 8 maanden in Gouda (juli 2020). Daar werden 160 mensen diep in hun hart geraakt door een indrukwekkende voorstelling met verhalen "uit het leven gegrepen".

Teksten die ertoe doen, een artiest door de wol geverfd die kiest voor de essentie van zijn bestaan. Muziek maken met zijn band vanuit het diepste diep van zijn hart en gevoel.

Quotes van toeschouwers:

"Dit album laat een diepe indruk achter en zet me aan het denken"

"Ik huil nooit maar deze kon ik niet tegenhouden. Tranen met tuiten, wat een meesterwerk"

"Je hebt mijn verhaal verteld en we hebben er nog uren over nagepraat"

"Hoe je de woorden wist te vinden die mij zo diep hebben beroerd is me een raadsel"

"Met zoveel passie en vakmanschap gebracht door jou en je band. Ik kon me geen mooiere avond wensen"

Kom in de stemming

Robin van Beek boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Robin van Beek bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Robin van Beek, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Robin van Beek in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Robin van Beek boeken

Wilt u Robin van Beek boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Robin van Beek wilt inhuren.

Robin van Beek boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!