Rosanna Hofman boeken?

rosanna hofman boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Rosanna Hofman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rosanna Hofman

Rosanna is afkomstig uit een zeer muzikale familie waar zingen en gitaar spelen met de paplepel werd ingegoten. Haar vader was een groot liefhebber van jazzmuziek en draaide dat regelmatig. Als 16-jarige werd ze door haar zwager gevraagd als zangeres deel te nemen in de band 'The News'. Ze kreeg de kans om door het land te toeren en zichzelf verder te ontwikkelen, naast het volgen van zanglessen en de muziekschool.

In de jaren '80 was Rosanna een van de zangeressen van de band 'Lobo and the Pearls'. In 1981 hadden zij een nummer 1 hit in de nationale hitparade en de BRT Top 30 met 'The Caribbean Disco Show'. Een medley van oude hits van Harry Belafonte. In het Verenigd Koninkrijk bereikte de plaat de 8e plaats.

Rosanna straalt als geen ander al jaren in de bekende band Sonny's Inc. en de dames act Sisters.

Boekingen Rosanna Hofman

In 2003 starte ze haar solocarrière en in 2006 neemt ze haar eerste album op met Hans Vermeulen in Thailand. Tussendoor (1999-2005) is zij actief als een van de vaste backingvocals van Gerard Joling en zingt zij in de groep 'Eve' met o.a. Marlayne Sahupala. Ook René Froger en Lee Towers doen regelmatig een beroep op haar.

Sinds 2015 heeft ze sterk het gevoel om meer de jazzy kant op te gaan. Zij heeft inmiddels verschillende nummers van Sade, Dinah Washinton, Etta James en Sarah Vaughan op haar repertoire. Het is haar op het lijf geschreven... Op dit moment heeft Rosanna haar eigen theatertour langs verschillende theaters in Nederland.

Kom in de stemming

Rosanna Hofman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rosanna Hofman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rosanna Hofman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rosanna Hofman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rosanna Hofman boeken

Wilt u Rosanna Hofman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rosanna Hofman wilt inhuren.

Rosanna Hofman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!