Ruben Anthony boeken?

Ruben-Anthony-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Ruben Anthony boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ruben Anthony

Singer/songwriter en danser Ruben Anthony heeft de afgelopen jaren de hele wereld afgereisd en op elk continent opgetreden. Nu is hij terug Nederland met met nieuwe muziek, nieuw management en een mooie muziek documentaire over zijn geboorte eiland.

Geboren op Curaçao in een muzikaal gezin -zijn vader speelde in een band, zijn moeder gaf haar liefde voor soulmuziek aan hem door- zong Ruben eerder dan hij kon praten. Toen hij 7 jaar was, zag hij Michael Jackson voor het eerst op televisie. Vanaf dat moment wist hij: dát ga ik doen!

Na de middelbare school volgde hij de Theaterschool om daarna zang en dans in Los Angeles te studeren. In 2001 werd hij gevraagd voor de hoofdrol in de Oostenrijkse productie van Fame en volgden er rollen in onder meer Duitsland en Zwitserland. De laatste 5 jaar reisde hij de hele wereld rond op cruiseschepen, met zijn eigen solovoorstelling.

In Nederland speelde hij in producties als Cirque Stiletto met Ellen ten Damme, Soul Brothers, Soul Celebration, de musical Daddy Cool en in 2018 Guilty Pleasures. Afgelopen zomer kreeg Ruben de bijnaam Micky Blue Eyes van Ali B en werd zijn flirt met Anouk hoogtepunt van the blind auditions in The Voice of Holland.

BLUE LIGHT FREQUENCY

Blue Light Frequency is het vierde album van Ruben Anthony. Het bijzondere aan het nieuwe album is dat alle nummers in een ander land zijn geschreven. Ruben reisde naar Barcelona, Monaco, Venetië, Peru, Puerto Rico, Miami om zich te laten inspireren door de verschillende culturen en vibes van de wereld.

De eerste single “Always on my Mind” kwam 20 juni 2019 uit en werd door Spotify meteen op drie playlists geplaatst met o.a. Bebe Rexha, Justin Bieber, Ed Sheeran. De single genereerde meer dan 346.000 streams en groeit nog steeds, een teken dat Ruben de juiste weg is ingeslagen met Blue Light Frequency.

Daarna volgde de singles Never stop lovin’ en Your Melody, die samen goed zijn voor 100.000 streams.

April 2020 is de nieuwe single "Lost In Love" van Ruben gereleased.

Kom in de stemming

Ruben Anthony boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ruben Anthony bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ruben Anthony, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ruben Anthony in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ruben Anthony boeken

Wilt u Ruben Anthony boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ruben Anthony wilt inhuren.

Ruben Anthony boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!