Safiya boeken?

Safiya boeken
icon-clock

Tijdsduur

15 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Safiya boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Safiya

Een buikdansoptreden is een sprankelende toevoeging aan bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften of andere gelegenheden. Maak uw feest uniek en boek vandaag nog!

Laat een onuitwisbare indruk achter

De magische klanken van de oriëntaalse muziek verspreiden zich door de ruimte. Het publiek kijkt vol verwachting om zich heen, en wacht in spanning af wat er gaat gebeuren. Opeens betreedt buikdanseres Safiya de dansvloer, en iedereen kijkt verrast op. Dit had men niet verwacht. Met haar charmante uitstraling is ze binnen no time het stralende middelpunt van uw gezelschap en betovert iedereen met haar elegante buikdanskunsten. Gefascineerd blijft u kijken en voelt u hoe de oriëntaalse klanken bezit van u nemen. Helaas is het optreden dan alweer ten einde, maar het laat een onuitwisbare indruk achter. Nog lange tijd zult u zich buikdanseres Safiya herinneren als het hoogtepunt van uw feest. De oriëntaalse dans en muziek is een waar sieraad voor uw feest.

Boekingen Safiya

Wilt u ook uw feest deze onuitwisbare indruk geven? Boek dan nu buikdanseres Safiya! Safiya’s optredens onderscheiden zich door haar mystieke uitstraling en adembenemende gevoelsexpressie. Met haar afwisselende en fascinerende shows, schitterende kostuums en oriëntaalse muziek, weet zij u zodanig te raken dat u zich vanzelf in oosterse sferen waant. Hiermee wordt het fundament gelegd voor een sfeervol en grandioos feest! Een optreden duurt doorgaans 10 à 15 minuten. Ook kunt u een tweede optreden boeken waarbij in een korte pauze een kostuumwissel plaatsvindt. Dan volgt er een tweede optreden van 10 à 15 minuten. Safiya verzorgt ook optredens op maat! Buikdanseres Safiya beheerst verschillende buikdansstijlen en attributen voor een gevarieerde en professionele act. Bij het boeken van uw optreden kunt u een keuze maken uit:

 • Een opzwepende trommelsolo
 • Een spannende sluierdans
 • Een adembenemende dans met Isis Wings (zilveren vleugels)
 • Een vrolijke Turkse dans
 • Een mysterieuze waaierdans
 • Een hypnotiserende gronddans
 • Een expressieve/dramatische dans

Of u laat zich verrassen en buikdanseres Safiya kiest de dansstijlen die het beste bij uw gelegenheid passen.

Kom in de stemming

Safiya boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Safiya bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Safiya, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Safiya in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Safiya boeken

Wilt u Safiya boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Safiya wilt inhuren.

Safiya boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!