Sarah Elias boeken?

sarah-elias-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Sarah Elias boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sarah Elias

Sarah Elias studeerde solozang aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Lenie van Den Heuvel, Maria Acda en Wout Oosterkamp. Zij nam deel aan diverse masterclasses bij onder andere Michael Chance, Jill Feldman, Meinard Kraak en David Wilson Johnson. Tevens volgde zij koordirectielessen bij Jos van Veldhoven en Jos Vermunt. In 2006 behaalde zij haar bachelordiploma solozang waarna zij in 2007 haar studie vervolgde aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen. Daar nam zij deel aan de specialisatiecursus'Leadership' (community art) en studeerde zij solozang bij Margaret Humphrey Clark. Hiervoor ontving zij een VSB beurs. Momenteel volgt zij zangcoaching bij Roberta Alexander.

Nationale en internationale festivals

Zij zong tijdens nationale en internationale festivals, als het Steve Reich Festival in Den Haag, het Internationale Festival van Codrongianos in Sardinië, het Internationale Muziekfestival in Bath, (Engeland), het Yo! Festival en het Festival Oude Muziek te Utrecht. Sarah Elias nam als soliste deel aan diverse radio- en televisieprogramma's, met onder andere live-uitzendingen vanuit het Concertgebouw te Amsterdam en Vredenburg te Utrecht. In 2008 neemt zij deel aan het communityproject Marco Polo in Amsterdam van de Nederlandse Opera.

Huwelijk, receptie en/of diner.

Sfeervolle zang tijdens uw huwelijk, receptie en/of diner. Sarah Elias verzorgt prachtige muziek tijdens uw huwelijks-inzegening, receptie en/of diner. U kunt haar boeken als soliste, maar ook samen met een klassiek/jazz gitarist of klassiek/jazz pianist. Tevens zingt zij duetten met een zangeres. In overleg met het bruidspaar maakt Sarah Elias een optreden op maat. Er is veel mogelijk, zoals het toevoegen van favoriete nummers. Ook kan er een mooi programma samengesteld worden voor de kerkelijke inzegening. Sarah Elias kan geboekt worden voor diverse locaties zoals bijvoorbeeld in de buitenlucht, kastelen, landhuizen en kerken.

Theater en Zang Workshops voor bedrijven

Klassiek of Jazz optreden voor bedrijven, congressen, beurzen, recepties, conferenties en seminarsHet repertoire van Sarah Elias is zeer geschikt als fraaie muzikale omlijsting bij tal van gelegenheden. Zij verzorgt muziek tijdens diners, lunches, seminars, beurzen, conferenties of trainingsdagen.

Boekingen Sarah Elias

Een sfeervol concert als intermezzo of entr’act, om de (kerst/nieuwjaars-) borrel op te luisteren, bij een afscheid, jubileum op bij de opening van uw bedrijf. Sarah Elias helpt u graag bij het samenstellen van een passend programma. Zij is samen met een klassiek/jazz gitarist of klassiek/jazz pianist te boeken. Ook speciaal is haar optreden met een Israelische U'd speler. Zij vertolken een feestelijk programma geïnspireerd op volksmuziek uit het Midden-Oosten.

Kom in de stemming

Sarah Elias boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sarah Elias bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sarah Elias, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sarah Elias in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sarah Elias boeken

Wilt u Sarah Elias boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sarah Elias wilt inhuren.

Sarah Elias boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!