Sittah boeken?

sittah boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Sittah boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sittah

Sittah Koene, wereldkampioen illusionist, begon haar carrière in de magie in 1989 bij illusionist Hans Klok. Ze traden meer dan tien jaar samen op als een succesvol duo, reisden de wereld rond en wonnen veel titels. Ze eindigden samen met hun eigen theatershow. In 2003 begon Sittah haar eigen Magic show, een idee van Rene Ros. Frank Wentink gaf haar de kans om de show te maken en uit te voeren op het grootste podium van Nederland, de succesvolle ‘Dinnershow 21 on air’ in Hilversum.

In 2006 won Sittah de titel van ‘The First Female World Champion Illusionist’ bij de officiële FISM-organisatie in Stockholm. Ze was te zien in de populaire tv-show 'Le Plus Grand Cabaret Du Monde', 'Stars in der Manege', ze was de mysterieuze gast 'She Mask' bij de Uri Geller tv-show en in 2016 had ze haar debuut op de Amerikaanse tv. show: 'Masters of Illusions'. Binnen haar titels won ze ook ‘The best Theme Park Show Award’ voor haar show ‘Vampires’.

Boekingen Sittah

"Mijn passie is om jong talent een kans te geven... Voel de magie, geloof het, vertel een verhaal... Dat is wat magie creëert."

In 2011 besloot Sittah een nieuwe groep magie op te richten, genaamd The Angels, en haar magische talenten mee te delen. Deze vijf vrouwen waren meteen succesvol en begonnen internationaal op te treden in Monaco, Frankrijk, China, Duitsland en nog veel meer landen. Na dit succes creëerde Sittah ‘The Devils’, een groep magie met vijf sterke mannen.

Heropleving van Angels Inc.

Ze heeft nu haar beste product samengebracht: de heropleving van The Angels genaamd: 'Angels Inc.'

Deze 5 stijlvolle, trendy powervrouwen zijn vol felheid en magie. Ze begonnen hun carrière door de strijd te winnen in het Nederlandse tv-programma ‘Circus Gerschtanowitz’. Daarna traden ze op in het tv-programma ‘Le Plus Grand Cabaret du Monde’ in Frankrijk, ‘The Winter Trial’ in Oostenrijk, ‘Masters of Magic’ in Italië en nog veel meer. De opwekking is een feit!

Kom in de stemming

Sittah boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sittah bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sittah, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sittah in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sittah boeken

Wilt u Sittah boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sittah wilt inhuren.

Sittah boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!