Starman The Dutch David Bowie Tribute boeken

Starman-David-Bowie-Tribute-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Starman The Dutch David Bowie Tribute boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Starman, The Dutch David Bowie Tribute biografie

The Dutch David Bowie Tribute is een negen-koppige Nederlandse David Bowie tribute band, opgericht in 2019. Met frontman Rias Baarda (oa bekend van Het Bowie Concert 2022 in Martiniplaza, AFAS, Mainstage Brabanthallen en Ahoy) bestegen zij reeds de podia van Paaspop en de Gentse Feesten.

Boekingen Starman The Dutch David Bowie Tribute

Nooit eerder klonk een Bowie tribute zo sexy en sprankelend! De grootste hits zoals Space Oddity, Life On Mars en Heroes komen uiteraard voorbij alsmede de wat minder bekende parels uit de diepzee. Rias Baarda komt qua stem, looks en podium presence griezelig dichtbij de oude meester, een must-see voor zowel de verstokte Bowiefan als voor hen die nog niet zo bekend zijn met zijn repertoire! tribute band Skunk.

Starman was deelnemer aan het tweede seizoen van Battle Of The Tribute Bands! In een spannende finale behaalde ze de 3e plaats wat ze meerdere optredens in Ziggo Dome opleverde.

Kom in de stemming

Starman The Dutch David Bowie Tribute boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Starman The Dutch David Bowie Tribute bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Starman The Dutch David Bowie Tribute, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Starman The Dutch David Bowie Tribute in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Starman The Dutch David Bowie Tribute boeken

Wilt u Starman The Dutch David Bowie Tribute boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Starman The Dutch David Bowie Tribute wilt inhuren.

Starman The Dutch David Bowie Tribute boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!