Steve Yocum boeken?

steve yocum boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Steve Yocum boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Steve Yocum

Finalist Voice Senior 2019 voor team Marco Borsato.

Hij werd door zijn ouders aangemoedigd te beginnen met trombone spelen en stelde meteen zijn eigen band samen. Hij ging naar Hartt College of Music met de bedoeling om op Broadway dirigent te worden, maar stopte na twee jaar om fuilltime te werken als een professionele trombonespeler in New York City.

Toen hij in New Orleans werd uitgenodigd om met Mardi Gras te werken, werd hij verliefd op die stad. Hij had vooral in de jaren '70 als touring-muzikant gewerkt, toen hij in 1980 het aanbod kreeg om op fulltime basis optredens te doen met zanger Banu Gibson in New Orleans.

Boekingen Steve Yocum

In 1985 kreeg hij een baan aangeboden als bandleider bij Walt Disney World Florida. Hij kreeg daar de gelegenheid om zijn band "Uncle Yokes Black Dog Jazz Band" met Disney-collega's op te richten. Deze band tourde door heel Amerika. Ze traden ook op in Nederland in 1990. Hij verhuisde in 1991 terug naar New Orleans om te werken als leider van zijn eigen band op Bourbon Street tot hij naar Nederland verhuisde.

Sinds 1997 doet hij festivals en concerten als entertainer in heel Europa met af en toe optredens in zijn geadopteerde geboorteplaats New Orleans. In het nastreven van de levenslange droom om een zanger te worden, nam hij in 2019 deel aan The Voice Senior NL en drong hij door tot de finale.

Kom in de stemming

Steve Yocum boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Steve Yocum bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Steve Yocum, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Steve Yocum in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Steve Yocum boeken

Wilt u Steve Yocum boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Steve Yocum wilt inhuren.

Steve Yocum boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!