Susanna Kay boeken?

susanna kay boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 700 personen

Susanna Kay boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Susanna Kay

Susanna Kay (25), geboren te Amsterdam, is een glam pop singer die al op jonge leeftijd wist dat ze een zangeres wilde worden. Haar herinneringen gaan terug tot ze nog maar vier jaar oud was; elke dag dansen en zingen en thuis optredens geven voor haar familie, samen met haar oudere zus. Toen al wist Susanna dat ze in het midden van de belangstelling wilde staan en nam dan ook altijd het voortouw in deze optredens. En dat is niet zo verwonderlijk, want optreden en muziek is Susanna met de paplepel ingegoten.

Haar moeder speelde hoofdrollen in operettes en ze is het nichtje van de overleden sopraan Suze van Grootel, naar wie ze is vernoemd en waar ze veel op lijkt in doen en laten. Susanna was dol op haar tante en heeft veel van haar geleerd omdat ze samen veel tijd hebben doorgebracht in haar jeugd. In haar vroege tienerjaren besloot Susanna iets met haar talent te doen en nam zij haar eerste stappen richting een carrière als artiest. Zij zat toen nog op de middelbare school.

Ze deed auditie bij de Lucia Marthas Dansacademie en werd toegelaten. Hier kon ze zich richten op dans, zang en acteren. Al snel werd het duidelijk dat ze opviel tijdens de zangles. Hierdoor kreeg ze regelmatig de solostukken in shows, zelfs van de bovenbouw. Tijdens deze opleiding voelde ze dat ze zang en acteren meer wilde ontwikkelen dan dans en besloot om verschillende zang- en acteeropleidingen te volgen, naast haar middelbare school. Na het afronden van het Atheneum wilde Susanna doorstuderen. Ze koos voor de studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en haalde na drie jaar haar BSc Diploma met een minor Bedrijfseconomie.

Boekingen Susanna Kay

Daarna begon ze aan haar Master of Marketing aan de Vrije Universiteit Amsterdam en behaalde haar MSc. diploma na een jaar, in de zomer van 2007, op 22 jarige leeftijd. Desalniettemin heeft ze haar muziek ambities nooit laten liggen. Ze schreef haar afstudeerscriptie over de succesfactoren bij het lanceren van een muziek artiest.

Ook heeft ze naast haar studietijd verschillende zang- en acteeropleidingen gevolgd en werkte ze voor verschillende entertainment en casting agencies als zangeres, model, danseres, actrice en presentatrice.

Susanna Kay brengt een uptempo pop set met daarin nummers als:

Susanna Kay - Off The Hook
Alphabeat - The Spell
Alexandra Burke - Bad Boys
Madonna - Hollywood
Kylie Minogue - Can't get you out of my head
Beyonce - Sweet Dreams
Lady Gaga - 'Beautiful Dirty Rich'
Susanna Kay - Pop goes the bottle

Kom in de stemming

Susanna Kay boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Susanna Kay bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Susanna Kay, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Susanna Kay in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Susanna Kay boeken

Wilt u Susanna Kay boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Susanna Kay wilt inhuren.

Susanna Kay boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!