Swanky Tunes boeken?

Swanky-Tunes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Swanky Tunes boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Swanky Tunes

Van alle opwindende nieuwe house-sounds die tegenwoordig uit het Oosten komen, behoort Swanky Tunes tot de meest opmerkelijke. De groep werd in 1998 opgericht en experimenteerde met verschillende elektronische stijlen om hun eigen geluid na te jagen. In het begin waren er technoklanken vermengd met vintage synthesizers. Toen ging de groep over op een duidelijk door big beat beïnvloed geluid.

Best Musical Group

Tegenwoordig vinden de hints van de techno, electro-80's en de hedendaagse progressieve house-bewegingen allemaal hun weg naar de mix. Swanky Tunes werden in 2006 en 2007 uitgeroepen tot 'Best Musical Group' bij de Russian Dance Music Awards en staan momenteel op de 14e plaats in de Top 100 DJ's van Rusland. Internationaal zijn hun tracks en remixen uitgegeven op Mixmash, Spinnin 'Records, Refune, Size Records en Cr2 Records.

Boekingen Swanky Tunes

De laatste releases van Swanky Tunes werden sterk ondersteund door: Tiesto, David Guetta, Sandern Van Doorn, Swedish House Mafia (Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso), Laidback Luke en Dirty South. Op basis van dit succes in het verleden, doen geruchten de ronde dat Swanky Tunes binnenkort bovenaan de hitlijsten van de danceclub zal verschijnen.

Kom in de stemming

Swanky Tunes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Swanky Tunes bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Swanky Tunes, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Swanky Tunes in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Swanky Tunes boeken

Wilt u Swanky Tunes boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Swanky Tunes wilt inhuren.

Swanky Tunes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!