Armin van Buuren boeken?

Armin van Buuren boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Armin van Buuren boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Armin van Buuren

Armin van Buuren (Leiden, 25 december 1976) is een Nederlandse dj en producer. Hij wordt gezien als een van de prominente dj’s van dit moment en is vijfmaal uitgeroepen tot beste dj van de wereld. Armin van Buuren groeide op in Koudekerk aan den Rijn en bracht zijn middelbareschooltijd door aan het Stedelijk Gymnasium in Leiden. Van Buurens fascinatie voor muziek ontwikkelde zich al in een vroeg stadium van zijn leven. Dit had vooral te maken met zijn vader, die een fervent muziekkenner was en naar vele verschillende muziekstijlen luisterde. Behalve zijn fascinatie voor muziek ontwikkelde Van Buuren ook interesse in technologie en computers. Toen hij veertien jaar oud was, begon hij voor het eerst muziek te maken. Gedurende zijn jeugd kon men Van Buuren op de fiets altijd aantreffen met een koptelefoon op, luisterend naar Jean Michel Jarre en Ben Liebrand-minimixes.

Eerste baantje in discotheek ‘Nexus

Hij zond zelfs een demo van zijn productie naar zijn idool Liebrand, die zeer enthousiast was over de jonge Van Buuren. Mede hierdoor leerde Liebrand Van Buuren hoe een muziekstuk te produceren en te mixen. Van Buurens passie voor mixen bleef groeien. Zijn eerste baantje als dj had hij in de discotheek ‘Nexus’, in het derde jaar van zijn rechtenstudie in Leiden. Ondertussen werd zijn slaapkamerstudio verplaatst naar een echte studio. De eerste tracks die hij in deze studio maakte waren Touch Me en Communication. Van Buuren heeft ooit in deze tijd verklaard dat men geen gevangene moet zijn van zijn eigen stijl en dat men zich constant moest verbeteren. Van Buuren wist tegelijkertijd af te studeren in de rechten.

Boekingen Armin van Buuren

Zijn single Rush Hour kreeg relatief veel bekendheid doordat het het themanummer was van het Europees kampioenschap voetbal onder de 21. Daarvoor was het eind 2006 de “anthem” van Van Buurens eigen solofeest Armin Only. In 2007 wist Van Buuren bij de verkiezingen van ’s werelds beste 100 dj’s, volgens het toonaangevende Britse blad DJ Magazine, de eerste plaats over te nemen van de Duitse dj Paul van Dyk. Er waren vanuit 220 landen meer dan 345.000 stemmen uitgebracht, een recordaantal. Een jaar eerder stond van Buuren nog op de 2e plaats. Op 12 januari 2008 won Van Buuren de Popprijs 2007. Dat werd bekendgemaakt tijdens het festival Noorderslag in Groningen. Van Buuren kon zelf niet bij de uitreiking zijn, omdat hij op dat moment toerde door Latijns-Amerika. Zijn broer, gitarist Eller van Buuren (lid van de Haagse urban-crossover-metalband Bagga Bownz), was daarom aanwezig om de Popprijs op te halen.

Kom in de stemming

Armin van Buuren boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Armin van Buuren bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Armin van Buuren, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Armin van Buuren in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Armin van Buuren boeken

Wilt u Armin van Buuren boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Armin van Buuren wilt inhuren.

Armin van Buuren boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!