SXTEEN boeken?

SXTEEN-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

SXTEEN boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie SXTEEN

Joweney Sidnay Karel Jason Balentien, beter bekend als SXTEEN, is een Nederlandse rapper geboren in Rotterdam, en opgegroeid in Spijkenisse. Zijn muziek is een mix van Urban, New Wave, R&B, Latin en Dancehall. Zijn bekendste single is “She loves it”, welke meer dan 1.000.000 views heeft op YouTube[1]. Joweney groeide op in Spijkenisse in een gezin waar iedere dag muziek werd gedraaid. Van jaren ’80/90 pop, Reggae tot Blues. Hij bezocht basisschool de Veenvlinder, voortgezet onderwijs aan de Oude Maas en De Eilanden, waar hij tevens zijn rechterhand Zurich leerde kennen. Tijdens zijn tienerjaren bracht Joweney reeds zijn liefde voor muziek tot uiting met het zelf schrijven van muzieknummers. Verder ontwikkelde in hij die tijd een passie voor het vak van tatoeëren en zo werd hij een gewaardeerd tattoo-artiest. Hij werkt momenteel nauw samen met producer Zurich van Zurich Musiq. Zurich is onder andere bekend van grote Broederliefde-projecten en hits zoals het album “HWPO 1 en 2”.

Boekingen SXTEEN

In 2017 Bracht SXTEEN zijn eerste single “Oh lord” uit. Sindsdien heeft hij negen singles uitgebracht waaronder zijn meest bekende track “She loves it”. In november 2018 deed Sxteen mee aan Funx Talent vibez edition. Dit was een talentenjacht waarbij hij volgens de normen van de jury tracks ten gehore moest brengen. Het meedoen aan deze talentenjacht bracht hem niet naar voren als winnaar, maar zorgde wel voor ongekend succes op social media.Vooral de cover van het nummer “I love it” van Kanye West en Lil Pump zorgde voor meer dan 1 miljoen views in enkele weken tijd. Later heeft hij deze track met wat wijzigingen als een een officiële track uitgebracht wat leidde tot meer dan een miljoen streams op Spotify.Ook het nummer dat hij als laatste zong, wat hij opdroeg aan zijn zeer zieke oma in het bijzonder en het verlies van dierbaren in het algemeen, bracht veel los. Beide nummers gingen viral op Youtube en verschenen in de trending lijst.

Bij deze kunnen we dus wel zeggen, Sxteen is something you might also like!

Kom in de stemming

SXTEEN boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen SXTEEN bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met SXTEEN, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u SXTEEN in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

SXTEEN boeken

Wilt u SXTEEN boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u SXTEEN wilt inhuren.

SXTEEN boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!