The Brahms boeken?

The-Brahms-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

The Brahms boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Brahms

De release van hun hit single ‘Golden’, in 2015 zorgde voor een vliegende start voor de carrière van The Brahms. In rap tempo namen ze twee EP’s op, wonnen ze meerdere awards, konden hun eerste vier singles al een grote hoeveelheid airplay op verschillende radiostations rekenen en speelden ze in een jaar meer dan zestig festivals.

Debuutalbum ‘Me And My Damn Dreams’

Het debuutalbum ‘Me And My Damn Dreams’ zag in 2018 het daglicht. Op het album staan twaalf tracks die zijn opgenomen in Brixton, Londen met producer Larry Hibbitt (bekend van zijn werk met Nothing But Thieves). Met ‘Me And My Damn Dreams’ liet de band een volwassenere kant zien. Er stonden hit singles als ‘Sleep’ en ‘I Like to Listen To You Talk’ op, maar ook meer uitgesponnen en sfeervolle tracks als ‘Shelter’ en ‘Stadium GT’. In de essentie is ‘Damn Dreams’ een break-up album en markeert het ook het einde van een tijdperk.

Modernere en frissere sound

In 2019 zijn The Brahms weer terug met een nieuwe formatie, een modernere en frissere sound, maar vooral ook meer ambitie dan ooit tevoren. De eerste single ‘Feelings’, die uitkomt in oktober, is de eerste stap in dit nieuwe avontuur. Het gaat over afwezigheid en verwarring maar ook over vrijheid en de dingen kunnen zeggen zoals ze zijn.

Boekingen The Brahms

Lead zanger David: “Ik was mezelf een beetje kwijt tijdens het schrijven. Muzikaal gezien waren we enorm in vorm maar op persoonlijk vlak voelde ik me in de war. Ik was op een punt in mijn leven waarop ik niet meer zo goed wist waar ik het moest zoeken. Na wat tegenslagen vond ik dat die gevoelens een song verdienden. Soms is het beter om de dingen gewoon te vertellen zoals ze zijn. Dan is het uit de lucht en dan is er weer ruimte voor groei. In die zin voelt het voor mij als een enorm positieve song.”

Kom in de stemming

The Brahms boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Brahms bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Brahms, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Brahms in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Brahms boeken

Wilt u The Brahms boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Brahms wilt inhuren.

The Brahms boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!