The Cherries boeken?

the cherries boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Cherries boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Cherries

Deze fantastische nieuwe en fenomenale act op het gebied van vintage vocalswing mag u niet missen! Alsof The Andrews Sisters zelf in deze dames zijn gekropen. Compleet met swingende choreografieën, prachtige vintage-outfits en de oh zo vertrouwde driestemmige close-harmony zang, zullen zij u, met hun energieke optreden - als originele Cherries, maar ook als look-a-like van The Andrews Sisters - meenemen naar vervlogen tijden.

Drie geweldige zangeressen uit het topsegment. Deze drie oog- en oorstrelende dames hebben hun sporen verdiend in binnen- en buitenland. Maaike Widdershoven heeft meer dan 15 hoofdrollen vertolkt voor alle grote theaterproducenten en 3 grote musical awards op haar naam staan. Niet de minste dus!

Boekingen The Cherries

Yolanda Germain heeft in grote musical producties gestaan in binnen- en buitenland en is al jaren een veelgevraagd zangeres en choreografe in dinnershows en vele muziektheaterproducties. Karen Levin speelde al mooie rollen vanaf haar 11e en heeft ook in veel grote musicalproducties geschitterd. De afgelopen 4 jaar toerde zij met haar eigen cabaret/theatershow door het land langs zo'n 30 theaters. Een greep uit de musicals waar de dames o.a. in hebben gestaan:
The Phantom of the Opera, Anatevka, Elisabeth, My Fair Lady, Fame, The Sound of Music. Uw feest krijgt een extra dimensie met als kersje op de taart: The Cherries!

Kom in de stemming

The Cherries boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Cherries bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Cherries, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Cherries in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Cherries boeken

Wilt u The Cherries boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Cherries wilt inhuren.

The Cherries boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!