The Flying Acrobats boeken?

the flying acrobats boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 25 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Flying Acrobats boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Flying Acrobats

De nieuwe spectaculaire trio-show met een hoge stellage en springsteiger gecombineerd met een trampoline en een net.. De acrobaten beginnen met de show maar lopen steeds tegen problemen aan. Daarbij ontstaan zowel hilarische stunts als spectaculaire trucs! De show van 25 a 30 minuten word ondersteund door swingende jaren 60 muziek en is voor alle leeftijden.

Triali is het Georgische woord voor draaien. Als u de acts ziet begrijpt u waarom deze naam gekozen is. Vaja en Efrem hebben samen een nieuwe trampoline-act gemaakt mét springtoren waardoor de sprongen en salto's nog hoger en spectaculairder worden.

Boekingen The Flying Acrobats

EFREM BAINDURASHVILI is in 1980 geboren in Tbilisi/Georgie. Vanaf zijn 4e tot zijn 17e jaar is hij gymnast en topsporter op de trampoline. Daarna werkte hij in een trampoline act in verschillende circussen over de wereld. VAJA ARAKISHVILI is in 1967 geboren in Tbilisi/Georgie. Vanaf zijn 4e jaar is hij topsporter acro gym.

Kom in de stemming

The Flying Acrobats boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Flying Acrobats bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Flying Acrobats, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Flying Acrobats in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Flying Acrobats boeken

Wilt u The Flying Acrobats boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Flying Acrobats wilt inhuren.

The Flying Acrobats boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!