Tim Akkerman & The Ivy League boeken

icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Tim Akkerman & The Ivy League boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tim Akkerman & The Ivy League

Je zou denken dat wanneer 20 jaar muziek maakt, een nieuw album releasen niet meer heel spannend is. Maar niks is minder waar voor de Haagse muzikant Tim Akkerman. En dat komt omdat hij in 2019 iets doet wat hij nog nooit heeft gedaan.
Wie zijn nieuwe plaat ‘’Lions Don’t Cry’’ hoort, meent waarschijnlijk dat hij terug is naar waar hij begon. Toch is er meer aan de hand. Na een uitverkochte club- én theatertour met ‘Tim Sings The Boss’, waarbij hij nummers van zijn grote held Bruce Springsteen liet horen, herontdekte hij zijn liefde voor Amerikaanse rock.

Lions Don't Cry

‘’Lions Don’t Cry’’ is een zeer persoonlijk album geworden. Na een 14 jarig huwelijk is Tim een alleenstaande vader geworden, en combineert hij zijn gevoel voor muziek met de liefde voor zijn kinderen. Het verwerken van zijn relatie komt terug in het lied ‘’Lions Don’t Cry’’. Vanaf het verdriet bij zijn kinderen tot zelf een nieuwe weg inslaan. Het album klinkt als een persoonlijke brief die iedereen mag lezen.

Boekingen Tim Akkerman & The Ivy League

Wat Tim ook nog nooit gedaan heeft, is zijn band op de voorgrond zetten. Na bijna 10 jaar samen gespeeld te hebben door heel Nederland, is zijn vaste band een hechte vriendengroep geworden. Niet meer dan logisch om dan als één geheel naar buiten te treden. Vanaf de release van eerste single ‘’Underestimate’’ gaat de band als ‘Tim Akkerman & The Ivy League’ door het leven. Of, zoals Tim zelf zegt: ‘Als het goed voelt, moet je het gewoon doen.’

Kom in de stemming

Tim Akkerman & The Ivy League boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tim Akkerman & The Ivy League bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tim Akkerman & The Ivy League, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tim Akkerman & The Ivy League in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tim Akkerman & The Ivy League boeken

Wilt u Tim Akkerman & The Ivy League boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tim Akkerman & The Ivy League wilt inhuren.

Tim Akkerman & The Ivy League boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!