Tina Rosita boeken?

tina rosita boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Tina Rosita boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tina Rosita

40 jaar Tina Rosita, mag het wel eens wat anders zijn, niet alleen Nederlandstalig, maar ook in andere talen! Wie Tina Rosita een beetje kent, weet dat zij niet alleen Nederlands zingt, zeker en vast op het podium. Tina is een ervaren artieste, die haar mannetje kan staan en voor niemand terug deinst. Overal waar zijn komt is zij een graag geziene gast.

Ze deed 3 jaar na elkaar de Concerttour met Koos Alberts van het Circustheater In Scheveningen tot Het Concertgebouw in Amsterdam. Vier keer per jaar was ze "Gast Theater Amuse" op het Leidseplein bij de Alberti's. Zeven jaar lang was ze een wel geziene gast in Torremolinos. Haar ontdekker Will Tura zal er wel trots op zijn, die Tina zelf naar haar eerste producer Nico Gomzer reed.

Boekingen Tina Rosita

Tina Rosita heeft al 29 jaar een vaste tekstschrijfster die al meerdere grote hits voor haar schreef. Van "Violen in de nacht", nummer drie in de Nederlandse top 30, en haar eigen "Ave Maria". De laatste jaren heeft Tina ook heel wat goede reclame gehad bij zowel de VRT als in Nederland. Met meer dan 21 verschillende liedjes stond zij in de toenmalige BRT top 10. Met liedjes als "De Kristalwals", "Dat mooie Alpenland" haar eigen "Avé Maria" en "Mooie mannen zoete wijn" kwam ze op televisie bij Luc Appermont. In het programma "Mij pappie is enkel een foto" was zij te zien. En dan niet te vergeten ook regelmatig in "Man bijt hond", "De rode loper" en ga zo maar door.

Kom in de stemming

Tina Rosita boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tina Rosita bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tina Rosita, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tina Rosita in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tina Rosita boeken

Wilt u Tina Rosita boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tina Rosita wilt inhuren.

Tina Rosita boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!