TOM & JAME boeken?

tom jame boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

TOM & JAME boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie TOM & JAME

Het producer-en DJ-duo TOM & JAME is een team om nooit te vergeten. Met hun fulltime toewijding en verslaving aan muziek zijn ze al uitgegroeid tot een gevestigde DJ-act die over de hele wereld optreedt. Hun dj-sets in clubs en festivals zijn op veler verzoek. Van Bootshaus tot Skygarden en van Parookaville tot Tomorrowland, Tom & Jame rocken elke show.

Met succesvolle releases op Revealed Recordings, Spinnin ’Records, Hexagon, Wall Recordings, Armada, Skink, Maxximize en vele anderen, hebben Tom & Jame een trouwe schare fans opgebouwd. Ook hebben de grootste artiesten ter wereld Tom & Jame gevraagd om officiële remixen, zoals Martin Garrix, Afrojack, David Guetta en Showtek.

Boekingen TOM & JAME

Om een lang verhaal kort te maken, hun geluid blijft groeien in aantal fans. Tom & Jame is een energieke DJ-act die niet alleen de hardcore fanbase zal vermaken, maar ook elk publiek zal veroveren waarvoor ze spelen.

Kom in de stemming

TOM & JAME boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen TOM & JAME bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met TOM & JAME, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u TOM & JAME in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

TOM & JAME boeken

Wilt u TOM & JAME boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u TOM & JAME wilt inhuren.

TOM & JAME boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!