Magnificence boeken?

Magnificience-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Magnificence boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Magnificence

De eindeloze veelzijdigheid van muziek komt in de vorm van het Nederlandse DJ-duo Magnificence die het geluid van progressieve house zoals we die nu kennen veranderen. Of ze nu thuis in Nederland produceren of met artiesten in een studio in Miami werken, deze twee serveren een schijnbaar eindeloze stroom van gastmixen, remixen en bootlegs die overal de aandacht trekken van toptalent.

Ze zitten stroomversnelling

Hun geluid is zo divers als het maar kan zijn, variërend van tribalzang gesampled op hun remix van Mory Kante's "I Wouli Ka Don Ke" tot Deephouse in hun gezamenlijke remix met Jaz von D voor Ace Wilder's "Busy Doin 'Nothin". Dit duo zit in een stroomversnelling voor groot succes.

Boekingen Magnificence

Hun Spinnin 'Records-debuut met Thomas Newson "Blackwolf" trekt ook de aandacht van het publiek met meer dan 100.000 Soundcloud-streams binnen enkele dagen na de release. Deze track is al te zien geweest in de BBC Radio 1 Residency-show van Martin Garrix, evenals Afrojack, en de radioshow van Sander van Doorn en de track kreeg directe steun van dj's als Hardwell en Avicii. Met meerdere aankomende samenwerkingen met de in Miami gevestigde producers The Runners, die met grote namen als Rihanna en Usher hebben gewerkt, hun nieuwe release "Blizzard" op Protocol Recordings, Nicky Romero's label en tal van optredens die eraan komen, zorgt dit duo ervoor dat 2014 prachtig gaat worden.

Kom in de stemming

Magnificence boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Magnificence bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Magnificence, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Magnificence in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Magnificence boeken

Wilt u Magnificence boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Magnificence wilt inhuren.

Magnificence boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!