Tom Tukker boeken?

Tom-Tukker-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Tom Tukker boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tom Tukker

Eigenlijk hoef je maar twee dingen te weten over Tom Tukker, hij is extreem muzikaal en super sympathiek. De rest is bijzaak. Maar niet oninteressant. Tom groeide op aan de rand van Hilversum, dicht bij het bos. Al vroeg wist hij de stilte te waarderen en nog steeds ontvlucht hij regelmatig de hectiek. In maart 2017 brengt Tom Tukker de in IJsland geschreven EP ‘Rain Is Gone’ uit, waarmee hij zich als 3FM Talent in de kijker weet te spelen. Een succesvol jaar vol optredens volgt. Zo is Tom Tukker het afgelopen jaar één van de meest geboekte artiesten van de
Popronde, waar hij met zijn band meer dan 25 podia aandeed. Ook stond de formatie in het voorprogramma van onder andere Miss Montreal en BLØF. Eerder speelde Tom met leden van Bungalow in Mondae, een voormalige 3FM Serious Talent act.

Kritische ode aan de hectiek

Voor zijn nieuwe single ‘Head Up High’ trok Tom voor het eerst samen met zijn volledige band de studio in samen met producer Stephane Misseghers. Stephane is bekend als drummer van dEUS en Soulwax en producer van o.a. Horses on Fire en St. Grandson. Het resultaat is een overtuigende dansbare popsong met de voor Tom kenmerkende lichte rand van diepzinnigheid. Het is een liedje waarin Tom zijn visie over ons dagelijks leven doorschemert, een verhaal dat vertolkt wordt aan de hand van sterke melodieën, dromerige elektronica en stevige bas. ‘Head Up High’ vertolkt hoe het dagelijks leven aan ons voorbij trekt; werk, feestjes, vrienden. Een
kritische ode aan de hectiek van de grote stad en de verwachtingen die we onszelf opleggen. De eeuwige strijd om hierbij het hoofd boven water te houden.

Boekingen Tom Tukker

Head Up High is geïnspireerd door de sounds van de jaren 80 en 90. Analoge synths, catchy en dansbaar, met een stuwende baspartij en een volle sound. Denk aan Thomas Azier, Imagine Dragons en Simple Minds. James Lewis, bekend van zijn eerdere samenwerkingen met o.a. Arctic
Monkeys, Cee Lo Green, Rudimental, Charlie XCX en Matt Corby, heeft de mix voor zijn rekening genomen

Kom in de stemming

Tom Tukker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tom Tukker bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tom Tukker, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tom Tukker in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tom Tukker boeken

Wilt u Tom Tukker boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tom Tukker wilt inhuren.

Tom Tukker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!