Walking Table – Serveerster boeken?

walking table serveerster boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Walking Table - Serveerster boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Walking Table - Serveerster

Ben jij al bekend met onze leuke en opvallende Walking Table? Deze spontane animatie act valt zeker op en is tijdens vele evenementen in te zetten. Zet deze opvallende en spontane mobiele animatie act in om jouw product te promoten. Onze serveerster komt met haar Walking Table naar jouw evenement. Uit haar mobiele tafel klinkt gezellige muziek.

Al babbelend loopt zij over het evenement en voorziet de bezoekers van een heerlijke traktatie. Deze traktaties worden aangeleverd door de opdrachtgever. Zo wordt de Walking Table vaak ingezet in winkelcentra en leveren winkeliers zoals de keurslager, bakker en groenteboer lekkernijen aan om uit te delen. Tegen een meergage kunnen wij ook een traktatie verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.
Uiteraard doet de Walking Table het goed op feesten en partijen

Zo kan onze serveerster bijvoorbeeld welkomstdrankjes klaar zetten op haar tafel om te serveren aan alle binnenkomende gasten. Of leg je gastenboek klaar op de tafel, zodat jouw gasten hier direct een leuke boodschap in kunnen schrijven. Gedurende de avond kan de Walking Table ingezet worden om bijvoorbeeld hapjes uit te delen in de gasten. Heb je zelf een leuk idee, laat het ons weten. Zeker weten dat we er een mouw aan kunnen passen.

Boekingen Walking Table - Serveerster

De Walking Table is Corona Proof entertainment. De Walking Tabe betreft entertainment dat prima inzetbaar is gedurende Corona maatregelen. Deze act kan op makkelijke wijze 1½ meter afstand houden van andere personen. Traktatie uitdelen? De Walking Table heeft een prima actie verzonnen om de traktatie op 1½ meter aan iemand te overhandigen. Informeer naar de mogelijkheden om ook tijdens de Covid-10 beperkingen gebruikt te kunnen maken van ons entertainment.

Walking Table – Serveerster boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Walking Table – Serveerster bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Walking Table – Serveerster, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Walking Table – Serveerster in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Walking Table – Serveerster boeken

Wilt u Walking Table – Serveerster boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Walking Table – Serveerster wilt inhuren.

Walking Table – Serveerster boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!