Wicked Jazz Sounds boeken?

wicked jazz sounds boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Wicked Jazz Sounds boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Wicked Jazz Sounds

Wicked Jazz Sounds, wie kent ze niet? Het succesvolle collectief onder leiding van ‘Godfather’ Phil Horneman is al op menig grote, toonaangevende nationale- en internationale festivals te zien geweest, hebben vrijwel altijd uitverkochte clubavonden in Amsterdam.

Wicked Jazz Sounds heeft onder andere landelijke bekendheid gekregen met het uitbrengen van al vier compilatiealbums. Dit jaar wordt echter het jaar van de muzikanten uit de Wicked Jazz Sounds familie en eigen geproduceerde beats. Inspiratie voor hun tracks halen ze uit nieuwe acts als Amy Winehouse maar ook uit oude helden als Herbie Hancock. Het resultaat varieert van superswingende funk, soul en hip hop tot aan broken-beat, house en zelfs drum&bass!

Boekingen Wicked Jazz Sounds

In de loop van 2008 zal het eerste artiestenalbum in de schappen liggen. Logisch gevolg: een wicked tour door heel Nederland met de te funky ‘Wicked Jazz Sounds Live Band’. Net als je dacht dat het niet swingender kon…
Met deze band zullen ze ongetwijfeld nog meer soul, funk, jazz, dance en pop zieltjes voor zich winnen.

Of het nu als dj-set is, op een besloten bedrijfsfeest of als live act in je club of op je festival: het motto ‘Where Jazz meets Dance’ viert hoogtijdagen!

Kom in de stemming

Wicked Jazz Sounds boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Wicked Jazz Sounds bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Wicked Jazz Sounds, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Wicked Jazz Sounds in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Wicked Jazz Sounds boeken

Wilt u Wicked Jazz Sounds boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Wicked Jazz Sounds wilt inhuren.

Wicked Jazz Sounds boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!