Within Temptation boeken?

icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. licht / geluid

Within Temptation boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Within Temptation

Within Temptation is een van de meest succesvolle Europese rockbands, met meer dan 3,5 miljoen albums en dvd's. De band stond als headliner op de grootste festivals over de hele wereld en trad op met honderden shows van Moskou tot Glasgow, van Peru tot Japan en van Dubai tot Canada.

De band staat bekend om hun carrièrebepalende albums zoals Mother Earth, The Silent Force, The Heart Of Everything, The Unforgiving en Hydra met hitsingles zoals Ice Queen, Stand My Ground, What Have You Done, Faster en Paradise.

Ze hebben een nieuwe standaard gezet in live optredens, zoals hun Black Symphony-evenement, hun zittende tours, Black X-mas en Elements.

Boekingen Within Temptation

In 2018 bracht de band nieuwe muziek uit (waaronder "The Reckoning", met Papa Roach's Jacoby Shaddix), die zal worden opgevolgd met een nieuw album "Resist", op 1 februari 2019. Hun European Tour in de herfst van 2018 verkocht meer dan 125.000 tickets en was een enorm succes. In 2019 touren ze in de VS met In Flames, waarna ze de grootste festivals van Europa zullen headlinen.

Kom in de stemming

Within Temptation boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Within Temptation bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Within Temptation, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Within Temptation in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Within Temptation boeken

Wilt u Within Temptation boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Within Temptation wilt inhuren.

Within Temptation boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!