Zoek de Zon op Seniorenshow boeken?

zoek de zon op seniorenshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Zoek de Zon op Seniorenshow boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Zoek de Zon op Seniorenshow

Sinds de zomer van 2014 toert Marga Bult, mogelijk gemaakt door de Stichting Max maakt mogelijk van omroep MAX, langs een groot aantal verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland met haar senioren programma “Zoek de Zon op”. Marga zingt tijdens haar optreden liedjes van toen en nu en verteld, als ambassadrice van Alzheimer Nederland, over haar ervaringen met o.a. Dementie en in het bijzonder over de ziekte van Alzheimer.

Boekingen Zoek de Zon op Seniorenshow

Zij staat daarbij ook stil bij de consequenties die deze ziekte met zich meebrengt voor niet alleen de getroffenen, maar ook voor de naasten, de familieleden, de mantelzorgers en de verzorgende in het algemeen. Het programma is erg succesvol en levert veel verrassende reacties op bij haar publiek. Niet zelden eindigt de show met een spontane polonaise van haar publiek.

Zoek de Zon op Seniorenshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Zoek de Zon op Seniorenshow bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Zoek de Zon op Seniorenshow, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Zoek de Zon op Seniorenshow in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Zoek de Zon op Seniorenshow boeken

Wilt u Zoek de Zon op Seniorenshow boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Zoek de Zon op Seniorenshow wilt inhuren.

Zoek de Zon op Seniorenshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!