Arwin Kluft boeken?

arwin kluft
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Arwin Kluft boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Arwin Kluft

Vanaf zijn achtste kreeg Arwin pianoles, en na de middelbare school volgden zanglessen. In 1986 behaalde hij zijn eerste succes met de eerste prijs op een provinciaal zangconcours waarna diverse uitnodigingen als gastsolist volgden. In 1991 maakte hij kennis met grote Opera producties en werkte hij o.a. mee aan de mega-uitvoering ‘Aïda’ in de sporthallen zuid van Amsterdam. Vanaf eind ’97 werd geheel Nederland zijn werkterrein en toerde Arwin voor het eerst met een professioneel gezelschap, door het land met de musical ‘Oh, Johnny’.

TV bekendheid verwierf hij in 1998 tijdens het programma ‘Una Voce Particolare’ van de TROS waarin hij tot winnaar werd uitgeroepen. Vrijwel tegelijkertijd deed ARWIN met succes auditie bij de Nederlands Opera, en werkte hij vervolgens in het operakoor mee aan diverse producties. In 2000 zong hij in de productie ‘Broadway Melodies’, o.a. samen met Joke de Kruijf.

Doordat ARWIN inmiddels zowel opera, operette, musical als pop songs beheerste contracteerde producent Frank Wentink hem, en werd hij een aantal seizoenen vaste solist bij de wervelende DinnerShows in Studio 21 te Hilversum. Ondertussen kroop hij in 2002 ook in de huid van ‘Andrea Bocelli’ tijdens het programma ‘de Soundmix Show’ van Henny Huisman. De RVU voorzag toen al een mooie carrière en zond een persoonlijke documentaire over het ‘artiestenleven’ van Arwin uit.

Boekingen Arwin Kluft

In 2003 verwierf hij écht nationale bekendheid door zijn deelname aan het Nationaal Songfestival. Het krachtige cross-over nummer ‘Turiddu’ verraste het, vooral op hem stemmende publiek en het dolenthousiaste jurylid Corrie Brokken. In totaal werd hij beloond met een derde plaats. Uit dit succes vloeiden vele optredens voort in binnen en buitenland. Door het enthousiasme over ‘Turiddu’ werd het plan geboren om een Cd album op te nemen. In 2005 werd in eigen beheer, in de prestigieuze ‘Galaxy Studios’, het album ‘Un Sogno per te’ opgenomen.

In november 2005 had Arwin de grote eer om voor H.M. koningin Beatrix op te treden. Dit zou niet het enige optreden voor iemand van het koninklijk huis zijn, want in mei 2007 zong hij in Wassenaar, voor Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Maxima en ZKH prins Willem Alexander. Na afloop lieten de prins en prinses weten enorm van Arwin zijn zang te hebben genoten. Prinses Maxima deed zelfs nog een aantal repertoire suggesties.

Die Csárdásfúrstin

In 2008 vertolkte hij de hoofdrol van ‘Edwin’ in de Pools/Nederlandse productie ‘Die Csárdásfúrstin’ waarmee hij door Nederland en België toerde. Dat zelfde jaar werd Arwin door Joop van den Ende theaterproducties benaderd om in de musical ‘Tarzan’ te gaan spelen. Tot 24 mei 2009 vertolkte hij daar afwisselend de rol van Korchak, Porter en Clayton.

Hierna verbrede Arwin zijn muzikale activiteiten en richtte hij zich naast zijn optredens als zanger ook op het dirigeervak en volgde de opleiding tot koordirectie. Momenteel dirigeert hij bij de koren Octavia uit Anna Paulowna en Excelsior uit Dirkshorn. Daarnaast is hij eens in de twee jaar de muzikale leider van ‘Hét Projectkoor ‘ begeleidt door een samengesteld orkest.

Twee keer in de Ziggo Dome

In juni 2013 werd er weer een mijlpaal bijgeschreven aan de veelzijdige lijst van Arwin. Hij had namelijk de eer om 2x in het Ziggo Dome te Amsterdam op te treden met niemand minder dan Barbara Streisand.

In het seizoen 2014 – 2015 toerde Arwin, samen met o.a. Ron Brandsteder, Joke de Kruijf, Rolf Koster en Petra Berger door Nederland met de, speciaal voor de zonnebloem geschreven, theatervoorstelling ‘Diner voor twee’.

Diverse orkesten en koren hebben ondertussen van Arwin zijn vocale kwaliteiten gebruik gemaakt, en telkens weer blijkt, dat hij door zijn veelzijdigheid op een brede manier kan worden ingezet.

Kom in de stemming

Arwin Kluft boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Arwin Kluft bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Arwin Kluft, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Arwin Kluft in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Arwin Kluft boeken

Wilt u Arwin Kluft boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Arwin Kluft wilt inhuren.

Arwin Kluft boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!