Band Hotel boeken?

band hotel boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Band Hotel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Band Hotel

BAND HOTEL: EEN WERELDBAND MET WERELDARTIESTEN! Drunken nights, lost loves, melancholic tropical cocktails full of joy and nostalgia...

Band Hotel is: Chili op percussie, Mexico op bas, Nederland op gitaar en Koerdistan en De Balkan op accordeon en zang.

De band speelt muziek tegen de kou, tegen de eenzaamheid, muziek om te vergeten of juist te herinneren. Muziek om lief te hebben...

Band Hotel laat zich in haar nummers inspireren door de muziek van Santana, War, Mongo Santamaria, Herbie Mann, Manu Chao, Third World, Cuban son en salsa, jazz en soul. Het resultaat van deze 'blending' is een vreemde maar heerlijke verrassende, vernieuwende mix.

Boekingen Band Hotel

De groep heeft sinds de oprichting in 2003 al op vele podia in Nederland haar opwachting gemaakt. Al meerdere keren getoerd door Frankrijk en de Balkan en een theatershow gemaakt. Op grote festivals als Lowlands, Solar, Mundial en Totaalfestival gingen de menigtes volledig uit hun dak! Ook speelden ze op het bevrijdingsfestival in Leeuwarden en Zwolle en het Boulevardfestival in Den Bosch.

Band Hotel neemt u in haar muzikale reis over de wereld mee over originele, onbegaanbare paden...

Kom in de stemming

Band Hotel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Band Hotel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Band Hotel, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Band Hotel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Band Hotel boeken

Wilt u Band Hotel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Band Hotel wilt inhuren.

Band Hotel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!