Delia Y Su Tumbao boeken?

delia y su tumbao boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Delia Y Su Tumbao boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Delia Y Su Tumbao

Cubaanse band die sfeer van het oude én het moderne Havana oproept.

Puur Cubaans. Op hun CD “Comunicando” slagen zangeres Delia Gonzales en bassist/componist/arrangeur Jesús Hernández er in om hun composities met een onmiskenbare Cubaanse swing te verrijken met jazzy elementen. Dit is vooral te horen in de blazersarrangementen en de onderliggende harmonie van bas en piano en zonder dat de authenticiteit verloren gaat.

Boekingen Delia Y Su Tumbao

Delia Gonzales’ indrukwekkende zangtalent wordt begeleid door o.a. Lilian Jarad op piano, Jesús “Corona” Hernández op bas, Enrique Firpi en Jan Luc van Eendenburg op percussie, Wim Both en Alexander Rodriguez trompet en José Pérez speelt de saxofoon.

Afhankelijk van de gelegenheid kan de groep optreden in alle varianten tussen de compacte vijf- en de uitgebreide 10-mans bezetting.

De cd “Comunicando” is te koop bij iTunes, Amazon.com, Amazon.co.uk of Velvet Music

Delia zingt ook in duo én trio Cubaans bezetting:

Duo Habanero

Duo Habanero, Delia Gonzalez zingt en speelt kleine percussie, Jesus Hernandez ook zang en guitar. Het duo speelt traditionele Cubaanse muziek, waaronder Danzon, Son montuno, guarachas, bolero en een deel van het repertoire bestaat uit nummers van de Buena Vista Social Club, Nico Saquito, Trio Matamoros en andere stijlen van de Cubaanse muziek.

Het repertoire bevat nummers als Chan Chan, El Cuarto de Tula, Lagrimas Negras, Dos gardenias, Compay gallo en nog veel.

Duo Habanero speelt zowel akoestisch als versterkt. Eigen geluidsinstallatie is beschikbaar indien nodig.

Trio ConSwing

Trio ConSwing; Delia Gonzalez (zang en kleine percussie), Enrique Firpi (Bongoes en cajon) en Jesus Hernandez (zang, guitar en tres) speelt Muziek uit Brasilia, Venezuela en ook traditionele Cubaanse muziek.
Een deel van het repertoire bestaat uit nummers van de Buena Vista Social Club en andere stijlen van de Cubaanse muziek. Dit trio is erg geschikt en leuk voor feestjes, verjaardagen, bruiloften, diners, recepties en Zuid-Amerikaans muzikaal vermaak op allerlei festiviteiten.

Trio ConSwing speelt Cubaans zowel akoestisch als versterkt.

Kom in de stemming

Delia Y Su Tumbao boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Delia Y Su Tumbao bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Delia Y Su Tumbao, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Delia Y Su Tumbao in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Delia Y Su Tumbao boeken

Wilt u Delia Y Su Tumbao boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Delia Y Su Tumbao wilt inhuren.

Delia Y Su Tumbao boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!