Ben Cramer boeken?

Ben-Cramer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Ben Cramer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ben Cramer

Van levenslied zanger tot gerenommeerd musicalster met allure!

Ben Cramer werd op 17 februari 1947 in Amsterdam geboren. Al op zeer vroege leeftijd ontwikkelde hij een grote interesse in muziek. In 1967 werd zijn eerst single 'Zaizaizaizai' uitgebracht. Na deze single volgde een aanzienlijke lange rij hits. In 1973 vertegenwoordigde Ben Cramer Nederland op het Eurovisie Songfestival in Luxemburg. De daarop volgende jaren tourde hij door de hele wereld.

The Phantom of the Opera

Er kwam in 1986 een wendingn in zijn solo-carriere. Hij speelde toen de rol van Peron in de musical Evita. Daarna volgden vele succesvolle optredens in diverse musicals, zoals The Phantom of the Opera, Chicago, Aida, Chess en Beauty and the Beast. Naast zijn theateractiviteiten bleef hij ook werken aan zijn solocarriere. Tevens speelde hij gastrollen in o.a. Baantjer, Spangen, Flodder en vertolkte hij rollen in de bioscoopfilms 'De Zeemeerman' en 'Filmpje'.

Boekingen Ben Cramer

Hij is veelvuldig op de vaderlandse podia te vinden. Vanzelfsprekend brengt hij zijn oude bekende hits, maar zingt hij ook evergreens, ballads en dance-classics. Deze veelzijdige zanger / entertainer is dus op ieder evenement inzetbaar! Daarnaast is Ben Cramer te boeken voor "Musical - Highlights". Liedjes uit de top musical Phantom of the Opera, Miss Saigon, Les miserables etc… ondersteund door een uitgeballanceerde lasershow en eventueel gastoptreden van een zangeres.

Kom in de stemming

Ben Cramer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ben Cramer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ben Cramer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ben Cramer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ben Cramer boeken

Wilt u Ben Cramer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ben Cramer wilt inhuren.

Ben Cramer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!