Ten Times A Million boeken?

ten times a million boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ten Times A Million boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ten Times A Million

In september brengt Ten Times A Million de single ‘When The Lights Go Out’ uit, een kleine maand later gevolgd door een debuut-EP met vier tracks. De veelbelovende rockband met pop en alternatieve invloeden doet bij vlagen denken aan bekende namen als Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys en Foo Fighters, maar heeft onmiskenbaar een eigen geluid dat fluisterende filmische sferen koppelt aan euforische uitspattingen.

De naar de band vernoemde EP is opgenomen in de beroemde en inspirerende Air Studios in London, opgericht door Sir George Martin (The Beatles), waar de grootste artiesten ter wereld hun albums opnemen. Dat de band veel potentie heeft, ook op internationaal vlak, blijkt uit het feit dat ze met een simpel mailtje en enkele demo’s top producer Julian Emery (Gavin DeGraw, Nothing But Thieves)en engineer Adam Noble (Nothing But Thieves, Placebo)aan zich weten te binden. Bassist Sem Christoffel: “Naast de hoge kwaliteit van de productie die zij hebben neergezet, hebben Julian en Adam zeker ook invloed gehad op onze sound, die geworteld is in de huidige internationale rock scene. Julian leerde ons om buiten onze comfortzone te spelen en te schrijven. De bedoeling was vaak om extremen op te zoeken, om vervolgens vanaf dat punt een tandje terug te gaan en zodoende op een compleet nieuw idee te komen.”

Mandrake's Monster

Ten Times A Million startte in 2012 onder de naam Mandrake’s Monster. Onder die naam volgden meer dan driehonderd shows door heel Europa. De band trad op tijdens een aftershow van Red Hot Chili Peppers en tijdens The Global Rock Summit (Los Angeles), When Copenhell Freezes Over (Kopenhagen) en Eurosonic Noorderslag (Groningen). Dat het goed ging met de band is een understatement, maar de naam bleek steeds minder te passen bij de ambities en de muzikale richting die het vijftal op wilde.

“Mandrake’s Monster maakte muziek die voornamelijk gebaseerd is op helemaal losgaan. Onze songs hebben inmiddels meer inhoud gekregen en liggen veel meer op een lijn met de muziek die we zelf het mooist vinden.” De release van de nieuwe EP bleek het perfecte moment om de nieuwe naam te introduceren, eentje die de ambities van de band uitstraalt. ”Ten Times A Million is een uitdrukking die staat voor de overtreffende trap. Het verwijst o.a. naar de tien miljoen meters die we met elkaar als band hebben gemaakt, en naar de tien miljoen meters die we nog gaan maken.”

Boekingen Ten Times A Million

De band tekende eerder dit jaar bij boutique label JuiceJunkRecords van Bagels & Beans-oprichter Ronald Bakker, die zijn geluk niet opkan dat de band het aandurfde met een nieuw label in zee te gaan, want zoals hij zegt:“Ten Times A Million is een enorm getalenteerde band met fantastische nummers, die internationaal mee kunnen.” De band is net zo enthousiast over de samenwerking. “Onze keus voor JuiceJunkRecords is gebaseerd op een goed gevoel, respect, raakvlak in ambitie en een gedeelde visie. Het is een relatief klein label, maar ze zijn wel24/7 betrokken en werken met hart en ziel voor ons.”

Ten Times A Million is geselecteerd voor de Popronde 2018 en zal direct na de release van de EP door het hele land live te zien zijn. Ondertussen zet de band de samenwerking met producer Emery voort en wordt er hard gewerkt aan materiaal voor een tweede EP, die gepland staat voor de eerste helft van

Kom in de stemming

Ten Times A Million boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ten Times A Million bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ten Times A Million, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ten Times A Million in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ten Times A Million boeken

Wilt u Ten Times A Million boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ten Times A Million wilt inhuren.

Ten Times A Million boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!