Black Box boeken?

black box boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Black Box boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Black Box

Een van de belangrijkste exponenten van een golf van Italiaanse housemuziek die bloeide op de dansvloeren van de late jaren 80 en vroegen jaren 90, Black Box bestond uit drie Italiaanse studiomuzikanten (Daniele Dvoli, Mirko Limoni en Valerio Semplici), gezamelijk bekend als Groove Groove Melody.

Het team, gevestigd in het gebid van Reggio Emilia in Noord-Italië, maakte gebruik van Katrine (Catherine Quinol) als frontvrouw voor het Black Box-project.

Semplici was klarinetleraar en speelde in het muziekorkest in Bologna. Davoli was een bekende Italiaanse club DJ (bekend als DJ Lelewel), grotendeels in de Marabu Starlight Club en verantwoordelijk voor de hitsingle "Grand Piano", een ander goed voorbeeld van "Italo-house", terwijl Limoni de computer en het toetsenbord was. Whizzkid van het trio.

Het Groove Groove Melody-team werd opgericht als een van de beste productie-outfits in de Italiaanse dansmuziek, met meer dan een dozijn singles per jaar in hun geboorteland.

Onder deze producties zag de Britse muziekindustrie "Ride on Time". De single werd de eerste van een reeks Italiaanse houseplaten die naar de Britse hitparade ging, bleef in 1989 zes weken op nummer 1 en werd een van de best verkochte dance-platen aller tijden.

Boekingen Black Box

Het Groove Groove Melody-team zat ook achter de productie van Starlight's "Numero Uno" en bereikte de nummer 9 in de Britse hitlijsten. Onder zeven of meer pseudoniemen bleken ze tal van andere records te hebben.

Echter, als Black Box, brachten ze in april 1990 een album uit met de naam "Dreamland", dat brak in de Amerikaanse hitlijsten, maar ook in het VK en de rest van de wereld, en met de hitsingles Ï don't know anybody else", "Everybody Everybody", "Strike It Up" en "Fantasy", een vernieuwing van de hit Earth, Wind and Fire.

Ze waren ook verantwoordelijk voor, naast andere remixen, de comeback-single van ABC uit 1991, "Say It".

In 1995 werd een tweede album uitgebracht met de naam 'Positive Vibrations', met de Amerikaanse zanger 'Charvoni' en de singles 'Not Everyone', 'I've got the vibration', 'Native New Yorker' en 'Fall into my love'.

In 2009, op de 20e verjaardag van de monsterklassieker, bracht remixen van wereldklasse van Bass Weazal, Davoli & Rockdaworld, Western Disco, Erosie, Kinky Roland, Zeronine Crew.

Kom in de stemming

Black Box boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Black Box bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Black Box, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Black Box in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Black Box boeken

Wilt u Black Box boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Black Box wilt inhuren.

Black Box boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!