Brides of Lucifer boeken?

brides of lucifer boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Brides of Lucifer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Brides of Lucifer

Het Brides of Lucifer-project werd geboren in de zomer van 2016 toen drie oude vrienden en muziekprofessionals eindelijk hun gemeenschappelijke metaldroom werkelijkheid maakten. Het doel was simpel en ingenieus: breng een uniek en origineel eerbetoon aan metal door een vrouwenkoor te combineren met brute kracht van gitaarriffs en drums. Vervolgens: geef het publiek de ervaring die ze levenslang zullen onthouden. Zowel muzikaal als visueel.

Het grootste metal- en hardrockfestival van België, Graspop, werd overweldigd door het idee en bood dit nieuwe spannende project meteen de headline-slot op een van de grootste podia van het festival. Het werd pas serieus toen je wist dat Brides of Lucifer plotseling werd gezet tussen mensen als Rammstein, Deep Purple, Evanescence, Gojira en In Flames.

Brides of Lucifer leverde een verbazingwekkende show. 13 zangeressen in op maat gemaakte jurkcreaties, begeleid op het podium met een groep uitstekende muzikanten die hun eigen versie van mythische metal- en hardrocknummers brengen in een adembenemende podiumopstelling.

Boekingen Brides of Lucifer

Pers en publiek werden gek. Dit was niets wat ze ooit eerder hadden gezien. Klassiekers en instantklassiekers van Rammstein tot Iron Maiden over Slayer tot Machine Head, Pantera en System of a Down traden op in deze zeer bijzondere set. Sterren vlogen rond in de recensies, fans smeekten om meer shows en een cd...

Kort na de zomer werd een indoordhow aangekondigd. De legendarische locatie Ancienne Belgique werd geboekt. De zaal met een capaciteit van 2000 was snel uitverkocht... er was zelfs geen tijd om posters voor de show af te drukken. Opnieuw legden Brides of Lucifer de lat hoger. Een nieuwe band, op dat moment zonder opnames en slechts één show in de tas... verkochten de grootste clubruimte van België uit. Nooit eerder was zoiets gebeurd!

België is waar de Brides of Lucifer ervoor kozen om hun zoektocht naar de wereld te veroveren. En de wereld zal moeten luisteren.

Kom in de stemming

Brides of Lucifer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Brides of Lucifer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Brides of Lucifer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Brides of Lucifer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Brides of Lucifer boeken

Wilt u Brides of Lucifer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Brides of Lucifer wilt inhuren.

Brides of Lucifer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!