CUT_ boeken?

Cut_-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

CUT_ boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie CUT_

CUT_ is een in Amsterdam gevestigd duo voor elektronische muziek bestaande uit producer Sebastiaan Dutilh en zanger Belle Doron. Hun muziek is een reactie op het Engelse Trip-hop en Bass-geluid van het afgelopen decennium, met een moderne twist. Handelingen als Burial, Mount Kimbie, Massive Attack en James blake zijn geweldige inspiratiebronnen.

Eerste single 'Twisting and Turning "

CUT_ bracht in februari hun eerste single 'Twisting and Turning "uit. Kort daarna volgden ze hun zeer succesvolle vertolking van Stromae's zomerhit' Papaoutai '. Vanaf dat moment won CUT_ snel terrein in de Europese underground scene. De muziekvideo ging in verschillende Europese landen viraal en CUT_ bereikte al snel hun eerste mijlpalen als band. 'Papaoutai "kreeg internationale radio- en tv-spelen, ze werden uitgenodigd om verschillende live-optredens op de radio te doen (3FM en Radio 1), muziektijdschrift OOR koos hen uit tot' OOR Talent 'en zelfs de Belgische maestro stuurde zelf zijn goedkeuring door te delen de muziekvideo op zijn Facebook-pagina.

Boekingen CUT_

Hun liveshow bestaat uit meer dan alleen hun liedjes, je kunt een groot aantal geïmproviseerde stukken verwachten met ter plekke gemaakte composities. Voor hun shows werken ze samen met programmeur / beeldend kunstenaar Hidde de Jong. Hij geeft een extra dimensie aan de mix. Met zijn live visuals en glitchy effecten wordt de show een audiovisuele ervaring.

Kom in de stemming

CUT_ boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen CUT_ bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met CUT_, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u CUT_ in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

CUT_ boeken

Wilt u CUT_ boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u CUT_ wilt inhuren.

CUT_ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!