Dj Rob & MC Joe boeken?

Dj-Rob-en-MC-Joe-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Rob & MC Joe boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Rob & MC Joe

Parkzicht, de wereldberoemde Rotterdamse Club, was de beginfase van deze pionier. Naarmate het succes en de populariteit van de club groeide, namen ook de boekingen voor deze pionier op andere locaties toe. Tevens werd hij ook geïnspireerd door de Belgen waardoor hij resident-dj werd bij Club X. Nu is Club X gevestigd in Tilburg Holland waar zij, DJ Rob & MC Joe, de residents zijn. Tussen die jaren trad DJ Rob samen op met zijn MC, MC Joe op tijdens alle denkbare raves en feesten over de hele wereld en samen vormen ze een onverslaanbare combinatie.

Boekingen Dj Rob & MC Joe

DJ Rob was een van de eerste DJ's met een drumcomputer met 12 ”vinylmixing. Op dat moment tijdens een van de vele live optredens werd het legendarische nummer "The Beat Is Flown" geboren. Tegenwoordig gezien als een grote klassieker vanaf de beginfase van de housemuziek. DJ Rob Samen met MC Joe, blijft voor menig publiek optreden met "early rave / oldschool klassiekers gecombineerd met HardStyle Music". Rob is de afgelopen jaren druk bezig geweest met veel producties zoals hardcore, HardStyle en Dance releases. Hij is momenteel bezig in zijn eigen studio, The Noculan Studio's ”, waar hij met Brad en zijn TEAM doorgaat met het uitbrengen van vele diverse hits.

Kom in de stemming

Dj Rob & MC Joe boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Rob & MC Joe bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Rob & MC Joe, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Rob & MC Joe in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Rob & MC Joe boeken

Wilt u Dj Rob & MC Joe boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Rob & MC Joe wilt inhuren.

Dj Rob & MC Joe boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!