Drive like Maria boeken?

drive like maria
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Drive like Maria boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Drive Like Maria

Drive Like Maria ontstond na een uit de hand gelopen jamsessie tussen de Belgische drummer/zanger Bjorn Awouters en de Nederlandse gitariste Nitzan Hoffmann en bassist Robin van Saaze. Maar het werd pas echt een band nadat ze voor de lol hadden deelgenomen aan de rockwedstrijd Global Battle of the Bands. Hier werden zij tweede en met het in de wacht slepen van hun prijs in de vorm van internationale gigs, begon hun avontuur.

Boekingen Drive Like Maria

Deze stonerrockband bracht met hun bulderende riffs niet de minste festivaltenten en popzalen in extase na hun debuutrelease ‘Elmwood’. Lowlands en Noorderslag ontvingen ze met open armen en in 2009 stonden ze in het voorprogramma AC/DC in de Amsterdam Arena.

Drive Like Maria slaat dit jaar keihard terug met hun gelijknamige langverwachte tweede plaat, die zowel qua thematiek als muziek een stapje verder gaat dan het veelgeprezen debuutalbum Elmwood. Maar goed dat de rockers al ervaring hebben met uitverkochte stadions.

Kom in de stemming

`

Drive like Maria boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Drive like Maria bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Drive like Maria, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Drive like Maria in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Drive like Maria boeken

Wilt u Drive like Maria boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Drive like Maria wilt inhuren.

Drive like Maria boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!