Dutchjuggler boeken?

Dutchjuggler-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dutchjuggler boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dutchjuggler

De Dutchjuggler met Het Rad van Fortuin
Met de Dutchjuggler als chique top-jongleur, mobiel of op een podium, en voor jong en oud, heeft u de hoofdprijs voor uw evenement altijd al in huis. En als zijn "rugzak" dan ook nog een avontuurlijk, interactief Rad van Fortuin blijkt te zijn, mét prijsjes, muziek en lichtjes, is het feest compleet.

Cirq'aurant
Cirq'aurant One-man show is het leukste pop-up restaurant van Nederland! In deze spetterende show speelt de Dutchjuggler: chefkok, ober én de klusjesman. In het Cirq'aurant is plaats voor één gast en zodra deze plaats bezet is, zal het voltallige personeel alles in het werk stellen om het de gast zo goed mogelijk naar de zin te maken. Een lekker drankje... Een voorgerecht met meerdere sausjes... Een hoofdgerecht... of toch maar een voorverpakte maaltijd... In ieder geval zal het de gast aan niets ontbreken!

Of de Sjef nu de borden op stokken laat draaien, met de preien gaat gooien of met de ingrediënten gaat jongleren, deze show staat garant voor een dosis humor én actie van de bovenste plank. Kijk nu naar de mogelijkheden om Cirq'aurant ook op uw festival te laten spelen. Een gepeperde show van begin tot eind!

Boekingen Dutchjuggler

Uw eigen thema kan verwerkt worden in de show en zo helemaal aansluiten bij uw specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als: 'Gezond lekker eten' of 'afvallen met een glimlach' of 'eerlijke producten' of de presentatie van een nieuw product. Cirq'aurant kan ook uitgevoerd worden als lopende act.

Juggling Challenge
De ultieme uitdaging: de Dutchjuggler jongleert met wat u hem geeft! Zij gingen u reeds voor: bekende Nederlandse fabrikanten van kaarsen, bierkratten, dagbladen en wasmachines! én de bezoekers van festivals, evenementen en winkelcentra die hem alles toewierpen wat zij bij zich hadden... tot hun boodschappen en schoenen aan toe. Als show en podiumact of als mobiele animatie mogelijk. Durft u de uitdaging aan?

De Licht-Jongleur
De Dutchjuggler verbaast en vermaakt uw publiek al jonglerend met zijn lichtgevende objecten. De act is beschikbaar als rondlopende animatie of als flitsende podiumact met van kleur veranderende clubs (kegels).

De Pixel-poi Finale
De Dutchjuggler maakt al jonglerend uw logo, tekst, afbeelding of boodschap zichtbaar.

Kom in de stemming

Dutchjuggler boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dutchjuggler bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dutchjuggler, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dutchjuggler in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dutchjuggler boeken

Wilt u Dutchjuggler boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dutchjuggler wilt inhuren.

Dutchjuggler boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!