FATA BOOM boeken?

FATA-BOOM-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

FATA BOOM boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie FATA BOOM

Fata Boom is een muzikale headshot met de intensiteit van een stoeptegel door je voorruit. Brutale MC’s met de stage presence van Die Antwoord en sloopkogelbeats.’ Zo omschreef Paaspop de act die in 2017 zichzelf op de kaart zette met legendarische optredens op Noorderslag, Down The Rabbit Hole, Milkshake en nog een dikke 50 andere shows. In 2018 pakt Fata Boom door met optredens op o.a. Paaspop, Bevrijdingsfestival Zwolle en Utrecht, Socker Rocker, opnieuw Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross, Wildeburg, Appelpop, Paradiso en Amsterdam Dance Event.

Releases FATA BOOM

Fata Boom is een samenwerking tussen Nederlandse indieproducer Martijn
Groeneveld (Mailmen) en de mysterieuze zangeres Ammo K, die samen de muziek produceren. On stage wordt Ammo K bijgestaan door mc Jak Credit en Ollie, die pads triggert, percussie, toetsen en bas speelt. Fata Boom maakt trippy electro hiphop. Denk aan M.I.A., Die Antwoord, Gnucci, Missy Elliot, UFFIE en Azealia Banks. Na de release van de tracks D.D.D. (Drop Down Deep), ‘Double Rum Cola’, ‘Fäsjøn’,‘Take Credit’ en de EP BOA, is oktober 2018 het debuutalbum ‘Constricted’ verschenen op het eigen label Tiny Bang records. In januari 2019 stond Fata Boom voor de tweede keer op Noorderslag. Ditmaal als afsluiter van het festival. 3voor12 plaatste de act op de 5e plaats van hoogtepunten van de dag:

Boekingen FATA BOOM

3voor12- "De Oosterpoort beeft in het laatste uur Noorderslag op zijn
grondvesten. Godsamme wat is het lelijk, maar Fata Boom zet echt de hele tent op zijn kop. Laat Joost van Bellen dit in zijn Lowlandstent zetten en het is een hoogtepunt, zet het op je studentenfeest en je mag blij zijn als je toko de volgende dag nog bestaat." Verder stonden er een flinke batterij festivals en de eerste buitenlandse trips naar Frankrijk, Brighton, Cannes en Berlijn op het programma. Mei 2020 gaat Fata Boom voor de tweede keer op tour door Nederland met een geheel nieuwe show en set. In aanloop naar de tour komt er ook nieuw materiaal online.

Kom in de stemming

FATA BOOM boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen FATA BOOM bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met FATA BOOM, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u FATA BOOM in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

FATA BOOM boeken

Wilt u FATA BOOM boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u FATA BOOM wilt inhuren.

FATA BOOM boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!