Gabriello boeken?

gabriello boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Gabriello boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gabriello

Gabriello begon zijn carrière als DJ. Hij "draaide" bij diverse radiostations in België. Met het wereld uur record dj kreeg hij zelfs een eervolle vermelding in het Guinness Book of Records.

Gabriello besloot echter zijn carrière voort te zetten als zanger.

Eind 2011 kwam het album "Solo Para Ti" uit. Op “Solo Para Ti” zijn Nederlandse nummers vertaald in het Spaans. Gabriello trad ook op in o.a. “The Night of the Proms” en “Star Wars in concert”.

Boekingen Gabriello

Gabriello is een allround zanger. Zijn repertoire bestaat niet alleen uit Spaanse- en Ierse klassiekers maar ook uit popsongs. Met veel allure brengt hij de hits van o.a. Guus Meeuwis en Xander de Buisonjé.

Natuurlijk zingt Gabriello ook live zijn Top 100 hit "Ik had je lief".

Repertoire lijst Gabriello:

Enkele nummers uit de brede repertoire van Gabriello zijn o.a :

 • Feestmedley
 • Hélene (Roch Voisine) in Uptempo versie
 • Hou je nog steeds van mij (Jan Smit)
 • Stand by me
 • Rob de Nijs medley
 • Ik had je lief - Hits single Gabriello
 • Wear my hat (Phill Collins)
 • This is a night (het is een nacht, Guus Meeuwis, The Baseballs)
 • Something happened... (Phill Collins)
 • Als je slaapt (Xander de Buisonjé)

Kom in de stemming

Gabriello boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gabriello bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gabriello, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gabriello in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gabriello boeken

Wilt u Gabriello boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gabriello wilt inhuren.

Gabriello boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!