Hardsoul boeken?

hardsoul boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Hardsoul boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Hardsoul

Hardsoul is hét duo van house music producers én dj's uit de lage landen en bestaat Rogier (Roog) en Greg van Bueren.

Het duo werd gevormd in 1997 en begon met releasen van mzueik op Soulfuric Recordings, het label van Marc Pomeroy en Brian Tappert. Later kwam het tot een andere release op Soulfuric in 2003, 'Sweatshop', voordat de opstap gemaakt werd naar Defected Records' sublabel 'ITH Records'. Op dit label werd de track, met vocalen van Ron Caroll, 'Backtogether' gereleased in 2003. Deze release kreeg airplay op de mainstream radiozenders en behaalde de #60 positie in de UK Singles chart.

Hardsoul heeft ook tracks geremixt voor Black & White Brothers, Todd Terry, Blaze, Kring Britt en Africanism. In 2004 lanceerden Roog en Greg hun eigen label, Hardsoul Pressings, onder de paraplu van Soulfuric. In 2006 kwam hierop een vervolg in de vorm van een tweede label, R&G Electronics, voor de minder bekende house music producers. Later bundelden Roog en Greg hun krachten voor een knallende live set op het Rockit festival als 'Hardsoul Live' en draaide Roog voor Defected @ Pacha in Ibiza en op Ministry in Londen.

Boekingen Hardsoul

2009 begon voor Hardsoul met Defected in the House in Amsterdam. Wat een eer! Alleen de absolute top van de artiesten in het elektronische muziekveld kregen de kans om hun tracks te draaien voor dit 'heavyweight label' en Roog en Greg haalden alles uit de kast met exclusieve platen en een hele rits aan eigen, overweldigende en originele producties en remixen.

Greg zijn carriere bloeit met optredens door heel Nederland en een groeiend aantal aanvragen voor top dance festivals. Andere hoogtepunten van dit jaar warne optredens voor Defected in Tokio voor Roog en een grootst optreden in de RAI in Amsterdam voor beide broers tijdens Dirty Dutch.

En ze zitten niet stil; internationale optredens, remix aanvragen en nieuwe producties zitten non-stop in de pijpleiding bij de broers Roog en Greg van Bueren.

Kom in de stemming

Hardsoul boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Hardsoul bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Hardsoul, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Hardsoul in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Hardsoul boeken

Wilt u Hardsoul boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Hardsoul wilt inhuren.

Hardsoul boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!