Henry Wessels boeken?

Henry Wessels boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Henry Wessels boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Henry Wessels

Na enkele jaren een beetje op zoek te zijn geweest op allerlei gebied, van verkoper tot medewerker in de horeca en van vertegenwoordiger tot skileraar, ben ik toch een beetje geworden wat al heel lang een wens van me is geweest. Entertainer!!!!!!!!!!

Het mooiste is “MENSEN VERMAKEN”.

Nu 9 jaar geleden presenteerde ik een zaalvoetbaltoernooitje, inmiddels uitgegroeid tot het grootste evenement van Nederland, toen ik werd benaderd door een evenementenbureau. Of ik dat wel vaker deed? Ja riep ik stoer. En zo begon het……….. Van hoelahoepwedstrijden tot sjoelbakkampioenschappen, en van jojogames tot kartraces, alles presenteerde ik door heel Nederland. Tot mij werd gevraagd of ik ook wel discoavonden deed. En Artiestengala,s en Playbackshow,s en karaokeshow,s en…….etc etc.

DJ & entertainer

In het verleden verzorgde ik wel de muziek in een uitgaanscafe, en zong ik wel eens liedjes en dan met name Nederlandstalig dus ook nu riep ik weer stoer JA. En zo komt het dat ik nu al weer 8 jaar bezig bent in het entertainment en dan wel totaal entertainment. Ik presenteer al 8 jaar exclusief voor centerparcs: hits voor kids en themafeestavonden met disco. Vele bruiloften en partijen, dansspectakels, sportevenementen, oa voor de KNVB alle futsal interlands, grote tent feesten etc etc…….. Als DJ/entertainer draai ik van Dance Classics tot Apres-ski en van Goud van Oud tot dancing with the Stars.

Boekingen Henry Wessels

Ik heb ook een tijdje een radioprogamma gepresenteerd, maar daar moest ik door tijdgebrek mee stoppen. Inmiddels heb ik door heel Nederland opgetreden en voor verschillend publiek van een sportkantine tot een theater en van Ahoy tot een willekeurige feesttent. Ik ben een allround presentator die ook als deejee kan werken, het maakt mij nu niets meer uit. Geen feest is te gek en geen plaats te ver.

Henry Wessels boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Henry Wessels bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Henry Wessels, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Henry Wessels in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Henry Wessels boeken

Wilt u Henry Wessels boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Henry Wessels wilt inhuren.

Henry Wessels boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!