Jan den Dekker boeken?

jan den dekker boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jan den Dekker boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jan den Dekker

Jan den Dekker is een allround presentator en heeft een ruime ervaring met het presenteren van artiestenavonden, playbackshows, spel- en entertainment, bedrijfsfeesten en modeshows. Ook productpresentaties gaat hij niet uit de weg en heeft hiervoor de nodige ervaring opgedaan tijdens de bekende HCC-dagen in de Jaarbeurs en tijdens de presentatie van diverse nieuwe automerken.

Veel uiteenlopende evenementen konden al vertrouwen op het presentatietalent van Jan den Dekker. Ook bij veel Nederlandse artiesten is Jan zeker geen onbekende. Hij heeft op het podium gestaan om sterren aan te kondigen als Lee Towers, Marco Borsato, Gerard Joling, Wolter Kroes, Gordon, Anita Meijer, Frans Bauer en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook heeft Jan gepresenteerd voor de Nationale Postcode Loterij tijdens de Vierdaagse in Nijmegen en haalt hij jaarlijks in diverse plaatsen Sinterklaas binnen.

Boekingen Jan den Dekker

In 2006 heeft Jan deel uitgemaakt van de Djumbo Summertour, waarbij het het publiek vóór het optreden van Djumbo wist te vermaken met diverse spelelementen en informatie over de groep. Een gezamenlijke finale leverde ook hier een dankbaar publiek en opdrachtgever op.

De gezellige uitstraling van Jan en zijn gevoel voor klantvriendelijkheid geven uw evenement een extra dimensie. Als zeer ervaren presentator beschikt Jan over een groot improvisatievermogen en weet hij het publiek te betrekken bij uw festiviteit.

Jan den Dekker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jan den Dekker bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jan den Dekker, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jan den Dekker in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jan den Dekker boeken

Wilt u Jan den Dekker boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jan den Dekker wilt inhuren.

Jan den Dekker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!