Jeronimo boeken?

jeronimo boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jeronimo boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jeronimo

"Ik leef voor muziek", zegt Jeronimo. Dat is maar goed ook, want muziek is een van de weinige constante factoren in het hectische leven van deze jonge artiest. Geboren in Brazilië werd hij al na 2 maanden geadopteerd door een Nederlandse familie. Toen hij tien jaar was gingen zijn ouders uit elkaar en verhuisde Jeronimo samen met zijn zus en zijn moeder. Vanwege haar werk vertrokken zij naar het verre, zon overgoten, Sri Lanka. Daar zat hij op een internationale school en leerde hij vloeiend Engels te spreken.

Ruim twee jaar later was de uitmuntende leerling weer terug in Nederland en mocht hij zelf zijn middelbare school uit kiezen. Eigenlijk herinnerd Jeronimo zich, koos ik voor een soort 'high school musical'. Met andere woorden, een school waar onder andere, acteer, zang en fotografielessen werden gegeven naast het algemene vakkenpakket.

Hoofdrol in Timboektoe

Toen Jeronimo 17 was, hoorde hij op school iets over een auditie. Carry Slee hield een grote open auditie voor haar tweede speelfilm 'timboektoe'. "ik deed meer mee voor de ervaring dan dat ik dacht dat ik echt een rol zou krijgen". maar het werkte, want hij kreeg zijn eerste filmrol! "En hopelijk niet mijn laatste" voegt hij er snel aan toe. Want acteren is naast zingen nog altijd mijn grote passie.

I Am No Superman

De huidige Jeronimo bereid zich echter voor op de release van zijn debuut album, een modern pop- album met invloeden van al zijn grote voorbeelden. Voor de opnamen van dit album reisde hij een jaar lang regelmatig naar Duitsland en België om met een aantal succesvolle producers aan de diverse songs te werken. Hij heeft zelf de liedjes uitgekozen en zijn eerste single 'I am no superman' zelfs meegeschreven. In de studio bleek al snel dat hij precies wist wat hij wilde. Hij heeft van de eerste tot de laatste minuut bij alle opnames gezeten en was pas tevreden als de opname helemaal datgene was wat hij in zijn hoofd had.

Boekingen Jeronimo

Jeronimo beweert te leven voor muziek, maar ondanks zijn haarscherpe focus op zijn carrière blijft hij een gekke, lieve en spontane jonge knul. Jeronimo heeft de stem, het talent, de looks en de wilskracht om een internationale sensatie te worden, een soort Justin Bieber voor de nieuwe generatie. Maar zolang als Jeronimo op het einde van de dag met zijn vrienden en vriendinnen kan chillen en naar muziek kan luisteren is Jeronimo in zijn element. Want uiteindelijk, zoals Jeronimo zelf zegt: 'als je voor muziek leeft, is het leven een droom'.

Kom in de stemming

Jeronimo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jeronimo bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jeronimo, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jeronimo in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jeronimo boeken

Wilt u Jeronimo boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jeronimo wilt inhuren.

Jeronimo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!