Theo Driessen boeken?

Theo-Driessen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Theo Driessen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Theo Driessen

Al meer dan 20 jaar trekt zanger Theo Driessen het land door met zijn smartlappenband DiepTriest. Hij brengt hij het Nederlandstalige lied met veel passie en overgave, maar ook met humor.

In 2015 deed hij mee aan het tv programma Bloed Zweet en Tranen met het nummer ‘Laat me’ van Ramses Shaffy.

Boekingen Theo Driessen

Theo treedt ook regelmatig op zonder zijn band, solo met tape. In zijn repertoire o.a. nummers als ‘Manuela’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Malle Balle’, ‘Kom van dat dak af’, ‘Glimlach van een kind’, ‘Jij krijgt die lach’, ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Liever te dik’, ‘De Clown’, ‘Leef’, ‘T dondert en het bliksemt’ en ‘Land van Maas en Waal’.

Het resultaat blijft hetzelfde: Feest met de hoofdletter F en Meezingen met de hoofdletter M.

Kom in de stemming

Theo Driessen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Theo Driessen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Theo Driessen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Theo Driessen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Theo Driessen boeken

Wilt u Theo Driessen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Theo Driessen wilt inhuren.

Theo Driessen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!