Lisa del Bo boeken?

lisa del bo boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Lisa del Bo boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Lisa del Bo

In 1961, het jaar dat John F. Kennedy beëdigd werd als de 35ste president van de Verenigde Staten, wordt Lisa del Bo in de buurt van Bilzen geboren. Ze groeit op tussen haar 4 zussen en broer in een warm en hecht gezin met een papa die voorzanger was bij het Gregoriaans kerkkoor. Al snel wordt duidelijk dat de kleine Lisa ook gebeten is door de muzikale microbe. Vrolijk zingt ze mee met de plaatjes die haar mama in huis haalt en op haar twaalfde gaat ze bij het koor van Mopertingen, het rustige Limburgse dorpje waar ze woont.

Muziekacademie in Genk

De jaren verstrijken en het leven gaat verder, maar muziek blijft een belangrijke rol spelen in Lisa’s leven. Rond haar twintigste trekt ze naar de muziekacademie in Genk om er notenleer en de opleiding klassieke zang te volgen. Nog in die periode gaat ze aan de slag als dirigente van het kinderkoor ‘Do Re Mi’, wat ze uiteindelijk 20 jaar zal doen, en ze zingt op huwelijksmissen, begeleid op gitaar door haar neef Luc.

Begin van een gezinnetje

Op dat moment denkt Lisa er in de verste verte nog niet aan om een zangcarrière uit te bouwen. Samen met haar man Jos sticht ze een gezin waarbij ze de liefde die ze zelf van haar ouders kreeg, doorgeeft aan haar eigen kinderen.

VTM Soundmixshow

Maar dan laat ze zich na veel aandringen overtuigen om deel te nemen aan de VTM Soundmixshow, een talentenjacht die je nu zou kunnen vergelijken met The Voice. Lisa, die absoluut niet bezig is met het winnen van deze zangwedstrijd maar gewoon niet wil afgaan voor de kids van haar koor, brengt het nummer “What’s A Woman” van Vaya Con Dios. Ze doet dat zo overtuigend dat ze de show wint.

Hoogtepunten in 30 jaar carrière

Dat is het begin van een zangcarrière die nu al 30 jaar overspant. Hoogtepunten in die 3 decennia zijn onder meer Lisa’s deelname aan het Eurosongfestival in Oslo met ‘Liefde is een kaartspel’ en de Will Tura-klassieker ‘Eenzaam zonder jou’ die ze in duet met Bart Kaell naar de eerste plaats van de Vlaamse Top Tien zingt. Ook bijzonder succesvol is haar samenwerking met Piet Roelen en de projecten “Best of The Sixties”, “Best of The Fifties” en “Best of The Forties” waarin Lisa haar grote liefde voor liedjes van vroeger kan tonen.

Een andere kant van haar krijgen we te zien én te horen wanneer ze de gastvrouw mag zijn van het Virga Jesseconcert tijdens de gerenommeerde Virga Jessefeesten in Hasselt.

Ook Lisa’s sfeervolle Kerstconcerten met de mooiste Kerstliedjes en bekende klassiekers uit het Kerstrepertoire zijn een schot in de (kerst)roos. Jaar na jaar komen steeds meer mensen kijken, luisteren en genieten.

Familie is belangrijk voor Lisa del Bo

Dierbaar is haar ook het liedje ‘Stilte na de storm’ dat het erg goed doet in de hitparades en dat ze samen met haar zoon Eli zingt. Ook voor haar dochter Krisia maakt Lisa graag plaats op een album. Want familie is nu éénmaal belangrijk voor haar, net als de fans en het publiek die al 30 jaar in haar geloven.

Lisa Gelooft concerten

Een lang gekoesterde droom gaat eind 2018 in vervulling als ze haar eerste Lisa Gelooft-concert mag geven. Het concept slaat meteen aan en intussen staat de teller op 50 Lisa Gelooft-concerten en reeds meer dan 25.000 mensen genoten van Lisa’s selectie van de mooiste religieuze liedjes aangevuld met nummers die de boodschap van verdraagzaamheid, hoop en liefde uitdragen.

Boekingen Lisa del Bo

Lisa is een veelzijdige artieste, een ervaren vakvrouw, én één en al vriendelijkheid in de omgang wat haar geliefd maakt bij publiek en organisatoren. Ze is nog lang niet uitgezongen, heeft nog een boel muzikale plannen en streeft er steeds naar om de beste optredens te geven én mensen met een tevreden en blij gevoel huiswaarts te laten keren. Want op een podium voelt Lisa zich in haar sas of ze nu een sfeervol Kerstconcert geeft, een show met golden oldies uit de jaren 40, 50 en 60 of een intiem Lisa Gelooft-concert.

Kom in de stemming

Lisa del Bo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Lisa del Bo bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Lisa del Bo, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Lisa del Bo in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Lisa del Bo boeken

Wilt u Lisa del Bo boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Lisa del Bo wilt inhuren.

Lisa del Bo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!